"Rahvabänd 2018" finaalFoto: Kalev Lilleorg
Tele
27. aprill 2018, 10:31

GALERII | Täna selgub „Rahvabänd 2018“ võitja!

Täna õhtul selgub meeleoluka muusikasaate „Rahvabänd“ võitja! Omavahel lähevad võistlema temperamentne külabänd Setomaalt – Nedsaja Küla Bänd ja kahemehebänd Sada ja Seened! Kohtunikeks on Uku Suviste ja Marju Länik.

Sada ja seened on ansambel, kes teeb tuntud ja tuttavaid Eesti lugusid. Näitlejaharidusega Aivo ja Tanel töötavad koos õhtujuhtidena ja pakuvad ka bändiga võimalust tõeliseks tantsumaratoniks. Finaalilahing tuleb igal juhul värvikas, sest Nedsaja Küla bändi vastu on raske minna – oma muusikaga on ansambel otsapidi seto pärimuses, kuid ka levimuusikahitid meilt ja mujalt on nende repertuaaris aukohal.

Juba täna õhtul selgub, kes saab rahvabändi tiitli. Suur finaali ühisvaatamine toimub Sossi klubis, kuhu on kokku kogunenud kõik kaheksa saates osalenud bändi, kes ka kõik lavale astuvad ja kellega koos lõbusa hooaja lõppu tähistada saab! Telefonihääletuse teel selgub võitja, helistada saab õhtul mõlema ansambli poolt järgmistel numbritel: Sada ja Seened 900 7761 ja Nedsaja Küla Bänd 900 7762.