AviciiFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. aprill 2018, 19:22

Perekond avaldas Avicii surma põhjuse: ta soovis rahu leida (31)

Varalahkunud Rootsi DJ Avicii perekond teatas, et muusikul oli enne surma suuri hingelisi probleeme. Niisiis võib nende avaldusest aru saada, et 28aastane staar tegi ise eluga lõpparve.

Ehkki Avicii surma täpseid asjaolusid pole avaldatud, andis tema perekond avalikus kirjas mõista, et mees ei suutnud pärast tuuritamisest loobumist elu mõtet leida. 

"Ta mõtiskles tähenduse, elu ja õnne teemadel. Ta ei suutnud enam edasi minna. Ta soovis rahu leida," viitas perekond enesetapule.

Perekonna sõnul ei olnud Avicii loodud ärimasina jaoks, millest ta end leidis: tegemist oli tundliku kunstnikuhingega, kes armastas oma fänne, kuid põlgas rambivalgust.

28aastane Avicii leiti möödunud nädala reedel surnuna Omaanist hotellitoast. Tema surma täpne põhjus pole teada, kuna kaks lahkamist ei leidnud midagi kahtlustäratavat.

Avicii oli varem avameelselt rääkinud oma terviseprobleemidest, mille tõttu ta 2016. aastal ootamatult tuuritamise lõpetas: ta põdes kõhunäärmepõletikku, mis oli osaliselt põhjustatud liigsest alkoholitarvitamisest.