"Legendide lahing", Okym ja Tiiu Foto: Mihkel Maripuu / Postimees
Tele
29. aprill 2018, 22:30

Tiiu ja Okym "Legendide lahingust": selline sõbralik tögamine hoiab meid elusana (4)

Saates "Legendide lahing" osalenud räpipaar Tiiu Kaarlõp ehk räppar Tiiu ja Meiko Umal, artistinimega Okym, jagasid pärast võistlust arvamust, et sõbralik tögamine käib iga suhte juurde.

"Lavanärv on alati. Kui seda ei oleks, siis on pigem midagi valesti," rääkis Okym pärast räpilahingut. "Isegi, kui annan igal nädalavahetusel kontserte, on enne igat lavale minekut väike närv sees."

"Kuigi esinemised on osa meie igapäevast, andis selline avalik stuudiosalvestus särtsu juurde," leiab Tiiu. "Mul oli ka närv sees, aga oleks ka imelik, kui ei oleks.Tegelikult aiatab väike närv alati kaasa ja annab sellise energiasüsti," arvab naine. ""Räpilahing oli midagi uut, mida me pole varem teinud. See, et me räpparid oleme, ei tähenda, et me koduseinte vahel omavahel räpime," naerab Tiiu.

Enne saadet sai Tiiu ja Okym korralikult ka harjutada. "Eks me ikka proovisime ka läbi ning kirjutasime koos teksti," räägib Tiiu. "See oli hästi naljakas kogemus." 

Kuigi saates lajatati teineteise pihta kõige mahlakamaid fakte, võtsid räpparid seda kõike hea huumoriga ja lavalt astuti maha sõbralikena. "Eks meie suhtlus ja suhe käib seinast seina, aga oleme sellised lihtsad inimesed, nõusid ei peksa. Vahel lammutan mõne seina maha," naljatab Okym.