Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
26. aprill 2018, 13:24

LIIGA KUUM: teismeline on hädas end paljastava emaga, keda kõik poja sõbrad ihaldavad (46)

Inglismaal elav kolme lapse ema tekitab oma pojale piinlikkust, sest tolle sõbrad ihkavad kõik ta ema. Eks lisa naine puid tulle ka sellega, et riietub paljastavalt ja ergutab sellega noori poisse endast seksuaalselt mõtlema.

36-aastane Carla Bellucci ise seda probleemiks ei pea, sest tunneb end noorte poiste tähelepanust hoopis meelitatuna, kirjutab The Sun.

Carla lapsed on 15-aastane Jermaine, 13-aastane Tanisha ja 10-aastane Jayden.

Kõige vanema poja sõnul on ta emaga hädas nagu ka kuulsa näitleja Liz Hurley (51) poeg Damian, kes samuti kutsub ihu välgutavat ema korrale.

Jermaine rõhutab, et ema käitumine tekitab piinlikkust ja ebamugavust. Suisa nii jubedalt, et poeg üritab tänaval emaga liikudes käituda võõrana.

Kui ema peaks tütrega tänaval kohtama sõpradega Jermaine`i, siis ei tee ta ema tundmagi.

Poisi sõbrad koolist näevad ta ema niigi koolis ja nende koju tulles, millele järgnevad kommentaarid, kui kadedad poisid on, et Jermaine`il nii seksikas ema on.

Noored poisid räägivad Carla pojale, et nad tahaksid Carlaga kohtamas käia. "Ta peaks end kinni katma. Mul on ebamugav ja piinlik," selgitab Jermaine.

Ka sotsiaalmeedias üritavad poisi sõbrad ta emaga sõbraks saada. Carla oma poja muret ei jaga, sest ta on oma keha ja tähelepanu üle pigem väga uhke.

Ta ei kavatsegi laste pärast oma nooruslikkust ja ilu peita, vaid leiab, et ema pärast häbi tundmine ongi üks osa suureks kasvamisest.

Vaata SIIT!