Prints William ja Catherine oma teise pojaga 23. aprillil St. Mary haigla ees.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
26. aprill 2018, 12:54

Miks Cambridge'i hertsogipaar oma beebi nime teatamisega ometi viivitab?! (5)

Nii nagu esmaspäeval oodati pikisilmi uudist prints Williami ja tema abikaasa Catherine'i kolmanda lapse sünnist, kibeleb maailm nüüd maimukese nime kuulma. Kuid sellest pole kippu ega kõppu!

Kui oma kahe varasema lapse George'i ja Charlotte'i nime tegid William ja Kate teatavaks kaks päeva pärast sündi, siis nüüd on nende poolt valitsemas vaikus. Ometi on kuningliku paari teise poja ilmaletulekust möödas juba kolm päeva.

The Mirror märgib, et see on tühiasi, võrreldes varasemate kuninglike beebidega.

Prints Williami nimi tehti avalikuks alles nädal pärast sündi. Mis puutub tema isasse, troonipärijasse prints Charlesi, siis Elizabeth II esikpoja nime hoiti salajas terve kuu!

Aga ikkagi, miks siis uusima Cambridge'i printsi nime ei avaldata? Kuninglik kommentaator Victoria Arbiter oletab Twitteris, et asi on tema vanaisas prints Charlesis. Troonipärija pole veel tagasi pöördunud Prantsusmaalt, kus ta osales koos peaminister Malcolm Turnbulliga sõjas langenud Austraalia ja Uus-Meremaa sõdurite mälestusteenistusel.

Kuna vanaisa Charles pole beebit veel näinud, ei saa ilmselt ka lapse nime välja hõigata. Pole ka võimatu, et kuninglik abielupaar tahab lihtsalt oma vastsündinuga veidi omaette olla.

Seni aga käib kuningakoja fännide seas äge panustamine lapse nime peale. Kihlveokontorites on ajakirjanduse andmeil favoriitiks Arthur, Philip ja Alexander. Kui Austraalia ülemvolinik Alexander Downer eilsel kohtumisel prints Williamile omaenda eesnime välja pakkus, vastas too intrigeerivalt: "Alexander? Naljakas, et te seda ütlesite!" Ühtlasi lisas prints, et ka Jerry on kõva kandidaat. 

The Suni kuninglik korrespondent aga teab väita, et Catherine tahab pojale nimeks panna James - sama nime kannab tema noorem vend ning ka Kate'i õe Pippa abikaasa.