25.-26. aprillil 2018 külastavad Eestit Tema Kuningliku Kõrgus Norra kroonprints Haakon ja –printsess Mette-Marit; kuninglikule paarile tutvustati Hilton Hotel`is kõrge riskiga töötajatele mõeldud turvameetmeid. Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
26. aprill 2018, 13:11

PILDID | Norra kroonprints Haakon ja kroonprintsess Mette-Marit veetsid hommikupooliku Hiltonis ärifoorumil

Norra kroonprints Haakon ja kroonprintsess Mette-Marit saabusid eile Eestisse ametlikule visiidile. Balti ringsõidu raames 25.–26. aprillini toimuv visiit on seotud Eesti, Läti ja Leedu 100. sünnipäevaga ja selle eesmärk on tähistada Balti riikide iseseisvust ning riikidevahelisi häid suhteid. Täna kutsus Kuninglik Norra saatkond Tallinnas ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Tema Kuningliku Kõrguse koos kaasaga Hilton Hotel`is toimuvale Norwegian-Estonian Business Forum`ile.
Kuninglikule paar Tallinn Hilton Hotel`is toimunud seminaril Foto: Viktor Burkivski

Seminaridel osalevad Eesti ja Norra ettevõtjad ning avaliku sektori esindajad. Seminaridel tutvustatakse Eesti e-riigi lahendusi, toimuvad temaatilised sessioonid ning käsitletakse Eesti-Norra koostööprogrammi Green ICT võimalusi.

Kuninglikule paarile tutvustati Hilton Hotel`is toimunud seminaril kõrge riskiga töötajatele mõeldud turvameetmeid ja -varustust.

Tema Kuninglik Kõrgus Norra kroonprints Haakon ja –printsess Mette-Marit Tallinn Hilton Hotel`is Foto: Viktor Burkivski
Tema Kuningliku Kõrgus Norra kroonprints Haakon ja –printsess Mette-Marit Foto: Viktor Burkivski

2018. aasta sügisel avatakse Eesti-Norra koostööprogrammi Green ICT uus periood. Taotlusvoorudes on Eesti ettevõtetel võimalik osaleda partnerluses Norra ettevõtetega; koostöö tulemusena valmivate toodete, teenuste ja protsesside arendamiseks on võimalik taotleda toetust. Taolised arendused on peamiselt suunatud tööstuse digitaliseerimise, energiamajanduse, targa transpordi ning tervisetehnoloogiatele.

Vaata pilte!