Tele

VIDEO | "Pealtnägija": Tallinnas on üle saja hoone rajatud libapaberite alusel (18)

LISA KOMMENTAAR

nonoh26. aprill 2018, 16:09
eile oli saates üks välismaalt tagasi tulnud naine, kes ei leia Eestis tööd. Sest eeestis on kõik ametnike toolid täidetud, seal istuvad oma lollid ametnikud, kellegi lehma-lellepojad. Tööks nad võimelised ei ole ja kas on vajagi, kui kõrged palgad jooksevad. Kas ametnike armeele Estis ikka tööd jätkub? Uued uhked büroohooned vakmivad ja rahast ei ole riigil puudu. las lennata.
küsime, imestame ja hing jääb kinni26. aprill 2018, 11:27
ja vastust me kõik teame, valitsuses olid pikalt, kes RF ja IRL, see kõik nende teod, mis nüüd vähemalt pinnale ujuvad. Seega, tulemas uued valimised ärgem valigem enam neid tagasi. Tegelikult polegi kedagi valida, appikene, mis küll meie riigis toimub? Ühe inimese kaupa tuuakse välja korruptsioon, selle loo põhjal on terve EESTI RIIK korrupeerunud. Korrupeerunud võim juba 25 aastat . Kurb väga kurb!
jumal tule appi!26. aprill 2018, 10:52
kes meile tegid niisugused seadused, et igasugused aferistid saavad vabalt tegutseda ja pealegi ei saada neid isegi karistada, kas meie seaduseandjad on nii mannetud?
Mart26. aprill 2018, 09:36
tüüpiline, kui palju buumi ajal anti luba kuskile laste mänguväljakudele ja parkimisplatsidele ehitada ? üks hea näide oli meil Mustamäel, enne oli maja ees väga hea parkimisplats olemas, 2007a ehitati sinna uus maja, nüüd täiesti jama parkimisega, aga katsu seda Mupole seletada.
Keegi ei vastuda, saadakse heal juhul irvitatav trahv ja JOKK
tuleb26. aprill 2018, 09:28
uurida palju pappi saab kursuse läbiviija ju on üks kuradima hea äriprojekt ega muidu paberid ise kõndima läinud
ab26. aprill 2018, 09:15
hahahaha: millega loodetakse radoonimõõtmise turul kord majja lüüa., milleks teha üldse määrusi, millega ainult loodetakse? Milleks üldse selliseid määruste tegijaid?
Mõs 26. aprill 2018, 09:10
Mis tonti te kardate, liivapinnases. Soomes on kaljud ja selletõttu foon suurem. On jah kummpõhi ja katusele viidavad torustikud kohati. See, et vähki sureme on inimkonna geneetika. Müstiline järelaitamine tänapäeva maksumaksja toel ja kas siiski on abi. Siin lihtsalt tahab ametkond ainutegija olla. Kui aparaat, ei vasta sertifikaadile on iseasi
Room26. aprill 2018, 10:42
Soomes on pinnaseks põhiliselt graniit ja selle enda radiatsioonitase on muust pinnasest kõrgem. Meie probleem on aga radoon - gaas! See immitseb põlevkivikihtidest ülespoole ja liivapinnas ei talle mingi probleem. Nagu ei ole radoonile takistuseks ka betoon ja tavalised ehituskiled. Aitab vaid kogu põrandaaluse ja vundamendi katmine spetsiaalse kilega.
Samas on radoon ohtlik neis (reeglina vanades) majades, kus puudub kaasaegne sundventilatsioon. Siis koguneb radoon keldrites ja esimestel korrustel ja kontsentreerub seal. See aga ongi inimestele ohtlik. Sundventilatsiooniga kaasaegsetes majades radoon kontsentreeruda ei saa.
....26. aprill 2018, 08:34
vaatasin saadet ja hing jäi kinni! KUI palju meil selliste "analüüsidega" ehitusi on - teisigi? Olid ajad, mil spetsialistiks sai vastavate kõrgkoolide-kutsekoolide lõpetamist tõendavate diplomitega ja ka siis kohe peale lõpetamist ei saadud otsustajateks. Nüüd - iga õhumüüja annab aga uhkeid pabereid! Ja need paberid pannakse rõõmuga teiste - samasuguste? - paberite pakki ning mitte keegi ei vastuta, kuid tellija maksab ja maksab priskelt. Ja siis imestame, kuidas Kemerovos ikka sai... Soomes on tõmmatud suuri maju radooni tõttu maha, tegu ei ole libateemaga. Kui palju meil neid ametnikke veel otsustamas on, kelle taset saab võrrelda pigem esoteerikutega? Paratamatult tekib küsimus - aga miks ei ole ehituslubade juures siis ka pendlimeeste ja vaimude väljaajajate tõendeid? Tehniline järelvalve ilmselt peaks selliseidki kehtivateks ja jätkaks aga usinalt selliste nõudmist ning heakskiitu! Trükkida valmis koolituse lõputunnistusi ning mitte registreerida sinna inimesi isikut tõendavate dokumentide alusel ja pole lisatud ka alusharidust tõendavad dokumendid - isegi koristajaks ei vormistata kedagi niimoodi... Ja nüüd hakkame siis edasi mõtlema, et - Rail Baltic ja Tartu tselluloositehas ja kasvõi Kopli liinid, kuhu hakkavad ametlikku ohutsooni kerkima viiekorruselised hooned, mille järel hakatakse ehitama kolmekorruselisi, kuigi algne nõue oli, et hoonestus ei tule olnust kõrgem (sisuliselt topitakse väike maa-ala tihedalt täis kolekaste, seda piirkonda, kust sõidab läbi naftatransiit ja kuhu pole korralikke juurdepääsuteidki, mis suudaks suurt autodevoolu läbi lasta). Absurd sellisel tasemel, et raske on jääda tsensuurseks ja leida sobivaid sõnu!
mina26. aprill 2018, 07:40
meil on kõik liba,kui palju on riigikogus tukkujaid sinna õigusega saanud,kus on rahva poolt valituid,jäid välja.Liba värk,see vabariik
ätt.26. aprill 2018, 05:03
Kuid meie õigussüsteemm on parimaid maailmas ja minister tegeleb kommunismi kuritegudega !Kas nii eelmised ja ka tänane minister ei ole olnud saamatud oma ametis?
Küll näete et ka Tallinna Sadama kohtuasi lõpeb aegumise tõttu mis näitab -raha sai peale refi veel üks erakond.
"... pakub libaradoonimõõtmise teenust." ?26. aprill 2018, 03:05
Kas
"... pakub libaradooni mõõtmise teenust."
või
"... pakub radooni libamõõtmise teenust."
Ohtu26. aprill 2018, 01:20
Kõik mahalammutada. Uued palmisaarte investorid tulemas.
tule ansip appi26. aprill 2018, 01:18
wel com to onia-banania!
26. aprill 2018, 00:38
Siin riigis on niipalju asju korrast ära. Ja siis imestatakse, miks rahvas pettub ka ekret toetama hakkavad.
Veider riik25. aprill 2018, 23:14
Kummaline, et kedagi vastutusele võtta ei saa.
see on26. aprill 2018, 00:47
ringkaitse, sest papp tilgub asjaomaste taskusse
hh26. aprill 2018, 16:12
mida need äbarikud vastutavad?