President Kersti Kaljulaid kohtus täna Kadriorus Norra kroonprints Haakoni ja kroonprintsess Mette-MaritigaFoto: Robin Roots
Inimesed
25. aprill 2018, 15:46

Disainer Tim Bluz: Kaljulaidi kostüüm on kahtlane, Mette-Marit on väga trendikas (73)

Täna saabusid Eestisse visiidile Norra kuninglik paar Haakon ja Mette-Marit, kes kohtusid Kadriorus ka president Kersti Kaljulaidiga. Õhtuleht palus disainer Tim Bluzil hinnata presidendi ning kroonprintsessi kostüüme.

"Kerstile küll väga sobib see sügav lilla toon, kuid tervik on ikka natuke kahtlane. President meenutab hästi stereotüüpset pedagoogi. Ma mäletan, et meie füüsikaõpetajal olid täpselt samad mustad kingad... Kahjuks pole see ju kooliüritus. Kui seelik oleks 10-15 cm lühem, oleks siluett palju ilusam ning terve komplekt kindlasti võidaks.

Kroonprintsess Mette-Mariti komplekt on mitte ainult väga esinduslik, vaid ka väga trendikas! Romantilises pastelses toonis ja minimalistlikus stiilis mantel on väga kerge ja kevadine, mis sobib väga kandjale ning harmoneerub ilusti nii  soengu kui ka aksessuaaridega. Kingad sobivad perfektselt kostüümiga kokku ning ei tekita kahtlusi. Pisikesed detailid nagu huulepulga toon, värskendav jumestus ja hõrgud ehted on meeletult olulised, sest rikastavad tervikut. Üldiselt on mul ikka kahju, et tänapäevased printsessid pole piisavalt muinasjutulikud ning näevad välja rohkem nagu Hollywoodi staarid kui Disney maailma kangelased."

President Kersti Kaljulaid kohtus täna Kadriorus Norra kroonprints Haakoni ja kroonprintsess Mette-Maritiga Foto: Robin Roots