The Ilves Sisters (vasakult: Silvia, Liidia, Gloria, Aleksandra, Damaris). Foto: Mait Jüriado
Saund
25. aprill 2018, 14:44

Festivalil Rock in Haapsalu esineb ka The Ilves Sisters

 "Olime pakkumisest esineda ühel festivalil koos 2Cellosega väga lummatud. Nii andekad ja atraktiivsed mehed - tahaks neid kindlasti laval näha ja võimalusel kokku saada, sest nende live'id on midagi täiesti jalustrabavat," ütlevad ansambli The Ilves Sisters liikmed, kes astuvad ülessuvisel Rock in Haapsalu. Festivali peaesinejaks on tšelloduo 2Cellos.
2Cellos Foto: Promo

Eesti ilusaimaks ja andekaimaks muusikutepereks tituleeritud Ilves Sisters annab 21. juunil kell 16 Haapsalu vanalinnas tasuta kontserdi. "Tulge kõik meid vaatama, anname väärilise naiste väljakutse 2Cellose meestele. Soojendame üheskoos tuhandete festivalikülastajatega päeva veel kuumemaks!" hõiskavad õed. 2Cellos esineb aga õhtul Haapsalu lossihoovis. 

Ansambel The Ilves Sisters on võitnud hulgaliselt Eesti muusikute konkursse ning on muuhulgas rahvusvahelise Euroopa muusikaperede võistluse laureaat.

Ilves Sisters on viiest õest koosnev grupp. Naised hakkasid juba varajases lapsepõlves koos muusikat tegema. Ansambel esitab nii klassikat kui popmuusika kavereid tšellol, klaveril, viiulil ja lauluga. Ilves Sistersi lavakostüümid on omaette kunst ning alati detailideni läbimõeldud.