Foto: YouTube
Inimesed
25. aprill 2018, 14:03

YouTube'i tähte ähvardab julmade vempude eest pikk vanglakaristus (6)

Hiinast pärit, kuid Hispaanias elav YouTube'i staar Kanghua Ren läks oma naljadega liiale ja teda ähvardab võimalus minna pikaks ajaks trellide taha järele mõtlema. 
 

A post shared by ReSet (@reset_youtuber) on

Enam kui 1,2 miljoni fänniga 20aastane juutuuber avaldas mullu jaanuaris video, kus ta söötis kodutule Barcelona mehele hambapastaga täidetud küpsist. Ren oli võtnud Oreo küpsise ning asendanud kreemi sama värvi hambapastaga. Seejärel oli ta küpsise pakki tagasi pistnud. 

52aastane kodutu Gheorge L. sõi küpsise ära ja tal hakkas paha.

"Läksin ehk liiale, aga mõelge positiivse poole peale: nüüd on ta hambad puhtad," ilkus Ren oma videos.

Fännid ei rõõmustanud video üle. Seepeale käis Ren kodutu juures uurimas, kuidas küpsis maitses. "Inimesed liialdavad, sest viskasin vempu kerjusele. Kui oleksin teinud seda mõne tavalise inimesega, poleks keegi midagi öelnud," kaitses ta end.

Lõpuks eemaldas Ren video YouTube'ist ja üritas kodutut vaikima sundida, makstes talle 300 eurot. Viimaks aga hakkas juutuuberi tegevuse vastu huvi tundma ka politsei. Ta sai süüdistuse ebamoraalses käitumises ja inimese puutumatuse haavamises. T

Karistuse karmust võib mõjutada see, et Ren oli varemgi sääraseid vempe teinud. Õigemini veelgi hullemaid: ta on pannud võileiva vahele kassi väljaheidet ning selliseid võileibu koolilastele ja vanuritele sisse söötnud.