Argo Ader ja Maarja Kerner Foto: Teet Malsroos
Inimesed
25. aprill 2018, 14:30

Argo Ader pani pojale eksootilise nime: internetist me seda ei leidnud (54)

21. aprillil nägi ilmavalgust kulturisti Argo Aderi ja tema elukaaslase Maarja Kerneri esimene laps, kes sai nimeks Ron Braiton. 

"Nimi on tuletatud paljudest asjadest: kuna Ader on suhteliselt lühike nimi, siis oli plaan pojale panna kaks nime. Ainulaadseks teeb selle nime tõsiasi, et internetist me seda ei leidnud. On olemas nimed Ron ja Braiton, aga koos seda ei leidnud," räägib Argo. 

Lapse sugu oli paaril teada raseduse algusest, kui käidi visiidil Eesti tunnustatud naistearsti doktor Marek Šoisi juures. "Esimestest kuudest teadsime, et meile tuleb väike poja." Argo viibis ka ise lapse sünni juures ning jagab värskeid emotsioone elavalt. "Sellist imet peab ise nägema ja kogema."

Argol on varasemast abielust kaks poega  – 15aastane Rasmus ning 25aastane Jarmo. "Kindlasti praegusel momendil olen teadlikum ja küpsem mees ning võtan lapse sündi hoopis hingelisemalt. Oli väga tore taas isaks saada," räägib ta. 

Hetkel käib Maarja ja Argo päevakava poja Ron Braitoni rütmis. "Kuna laps peab sööma iga kolme tunni tagant, siis on meie une pikkus ainult kolm tundi ja nii juba viimased neli päeva. Aga see ime hoiab meid väga erksana ja hetkel ei tunne, et silmad oleksid kottis ja mustad. Pigem on see puhas rõõm – nautida igat minutit ja sekundit koos lapsega."

Palju õnne värsketele lapsevanematele!