Inimesed

DJ Avicii: „Olen neile korduvalt öelnud: ma suren ära!“ (23)

LISA KOMMENTAAR

Arvamus26. aprill 2018, 20:03
Kui ma Avicii nime kuulsin ja sain aru kui tuntud tegelane ta on. Tekkis tema vastu negatiivne suhtumine. Laulud ei olnud ka just midagi erilist. Aga nüüd lugedes et tegemist oli rahumeelse ja lihtsalt eluõnne nautiva inimesega, tunnen talle kaasa.
iseloomutu26. aprill 2018, 12:12
läinud siis tootvae tööle, kui kõik üle pea kasvas. Aga money, money, money...
Äraaetud hobused la.takse ju maha?
Moderaator korjas ära. 26. aprill 2018, 10:45
Miks ei tohi nentida, et inimerne ongi ju surelik? Ja see omaenda surma ette ennustamine oli seega loogiline järeldus. Küsimus on pigem selles, et millal ning kuudas too paratamatus saabub.
!!!26. aprill 2018, 10:43
Sellise aforismi välja mõtlemiseks ei pea eriline geenius olemagi. Me kõik sureme kord ära, mitte keegi ei jää igaveseks ilma peale. Küsimus on pigem selles et millal ning kuidas.
25. aprill 2018, 13:47
Kole lugu, kui inimene ennast hirmust surnuks joob, veel koledam on see, kui lähedaste mõistmist ei tulegi.
ehh25. aprill 2018, 15:44
noor inimene, eks kuulsus mõjus ja tempo peal. nagu Presley, tempo- tempo mänedžeride poolt peale jne jne.
kahju noorest inimesest.
-25. aprill 2018, 12:54
Võhivõõras inimene eestlastele, ja ikka juba mitmes päev tundmatu inimese surmast kirjutatakse. Kas imelik ei hakka juba?
võhivõõras oled sina25. aprill 2018, 13:16
...vii end kurssi. Noorema poolsete eestlaste jaoks on ta ikka väga kuulus,üle maailmsest kuulsusest rääkimata. Noh, ta on sama kuulus, nagu sinu generatsiooni jaoks olid omal ajal Biitlid :)
püüa rohkem mõista25. aprill 2018, 13:50
et kui sina ei tea ja pole kuulnud, siis pole olemas? mul hakkab pigem sellisest enesekesksusest imelik...
sipsik25. aprill 2018, 14:46
Mina olen juba ligi 40 ja "Levels" tegi mu kohe ära. Fänn igaveseks. Kuula oma Patust Poolt edasi ja ära demonstreeri oma võhiklikkust kogu riigile.
Dokora26. aprill 2018, 10:02
Avicii oli väga kuulus produtsent ja DJ, globaalne superstaar. See ei ole häbiaasi teda mitte teada, aga siis võiks hoiduda kommenteerimast. Kuna tegemist on siiski meile geograafiliselt lähedase Rootsi artistiga, kelle plaadifirma all tegutses ka meie oma Syn Cole, siis öelda et ta oli võhivõõras on lihtsalt vale. Ma olen seda juba mitmes kohas öelnud ja ütlen veel, tema lahkumine on sama suur teema, nagu Kurt Cobaini, Amy Winehouse ja teiste noorelt surnud superstaaride lahkumine. Avicii jättis elektroonilisse tantsumuusikasse väga tugeva jälje, tal on äratuntav stiil ja superhitid nagu Hey Brother, Levels, Silhouettes ja paljud teised on tuttavad neile kes poppmuusikaga vähegi kursis on. Veel üks asi, mis paljusid teemakaugeid inimesi vaevab: see mälupulga asi. Jah elektroonilise muusika produtsendid esitavad tõepoolest oma muusikat publikule klubides ja festivalidel dj playeritesse ühendatud mälupulkadelt. Aga muusika tehakse enne valmis kasutades arvutiprogramme ja kallist stuudioaparatuuri. Kahjuks ei pidanud ta tervis sellele mahvile vastu 300 live aastas, pidev kontinentidevaheline reisimine, erinevad ajavööndid ja alkoholitarbimine. Sümpaatne ja väga töökas ja loominguline oli Tim Bergling ja sellisena jääb ta kõigile ,kellele ta muusika korda läks meelde. Teistele soovitaks lihtsalt end temaga seotud uudistest mitte häirida lasta ja keskenduda ennast huvitavatele teemadele.
Endel25. aprill 2018, 12:49
Tahaks ka öelda juba: Lõpetage ära! Kas muid teemasid enam pole?
Jah25. aprill 2018, 13:25
kui oled surnud, siis muid teemasid enam ei ole.
Kulla Endel25. aprill 2018, 13:59
Kes sul käseb sellele artiklile klikata, mine vaata õues kuidas lilled õitsevad või tee midagi kasulikku..
Heli25. aprill 2018, 12:25
Vaeseneke :( Südamest kahju andekast noorest inimesest! Ega showbisnis ongi üks karm teema- mänedzerid ja rahastajad ei pea artisti inimeseks (kellel on omad, inimlikud vajadused k.a vajadus puhata ning pinged), vaid töövahendiks, rahamasinaks...Puhka rahus, armas poiss! Lõpuks saad puhata, kahju, et nõnda :(
täpsustaja25. aprill 2018, 12:23
Mhm25. aprill 2018, 13:54
Süldimeister on Patune pool jms, ära palun avici nime süldimuusikasse küll sega
arusaamatu25. aprill 2018, 12:19
õnneks meile ikka antakse meie sajas artikkel sellest tuntud muusikust, kes no mitte ei tahtnud esineda, raha oli ka hirmsal kombel juba, aga näe, ikka sunniti :D ei kujuta ise ette, et keegi saaks mind esinema sundida, eriti, kui toiduraha pärast muret ei ei ole, näljaga saaksin aru. ja no tõesti arusaadav ju, et no kui ikka antakse tasuta alkoholi rikkale inimesele, siis no peab selle ära jooma. minusugune vaene saab ka vahel tasuta alkoholi kuskil, aga ütleb ei, sest mina arvan, et ma ei pea jooma. ja vaeseke, nii rikas, aga pidi ainult rämpstoitu sööma, sest elas lennujaamas? ise olen ka lennujaamdes käinud üle maailma ja no saab korralikku toitu ka, eriti, kui raha jagub. pealegi saab ju enne ja pärast lennujaama kuskil süüa?
oeh, milline möqa ausalt öeldes kogu see artikkel on.
püüa rohkem mõista25. aprill 2018, 13:44
mullis elamine võib olla mõnus, sest kui hakkad empaatilise pilguga teisi inimesi vaatama ja isegi proovima neid mõista, võid ju lausa haiget saada, nähes milliseid kannatusi on erinevate inimeste eluteel kulgemisel...
Mhmh25. aprill 2018, 18:26
Sa ei saagi aru, et showbisnesi maailmas on artistidel lepingud, juriidiliselt siduvad kohustused. Pole nii, et pangaarve rahast kummis ja jalutan ära. On kokku lepitud esinemised, müüdud piletid, tehtud veel lepinguid jne jne. See on äri.
Kui sul pole ärevushäireid olnud, siis on ka keeruline mõista, et alkohol lõõgastab ning tõmbab pingeseisundi maha. Lõpuks ei oska inimene enam teistmoodi ollagi, sest tekib sõltuvus. Eriti, kui seda niisama jagatakse.
rahutud jalakesed25. aprill 2018, 12:14
kas keegi kujutaks ette rokkarit, kes elab rahulikult nagu meritäht ja kulgeb aegamööda, võtab naise, saab neli last, teeb palgatööd jne?
Mu lemmik on Depardieu. Kuidas ta jaksab? Pidavat päevas kolm liitrit veini jooma, aga ikka elus, oh sa saadana silmamuna küll
vot kus lugu25. aprill 2018, 12:10
Minu teada surevad kõik varem või hiljem ära.
vänto25. aprill 2018, 12:10
Noh, nüüd on lõpuks rahu.