Morgan FreemanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. aprill 2018, 09:44

Morgan Freemani süüdistatakse seksisuhtes lapselapsega (2)

Morgan Freemani (80) lapselapse mõrvas süüdistatav mees väidab, et Oscari-võitjal oli neiuga seksuaalsuhe.

33aastane E'Dena Hines tapeti 16. augustil 2015 oma New Yorgi korteri ees. Prokuratuuri väitel lõi Hinesi toonane kallim, räppar Lamar Davenport naist 25 korda noaga, kisendades ise: "Kasige välja, saatanad! Ma tõukan teid oma palge eest ära! Jeesuse Kristuse nimel, ma tõukan teid oma palge eest ära!" Viimane oli viide Jeremija raamatule.

E'Dena oli Morgani esimese abikaasa Jeanette Adair Bradshaw' tütretütar, kelle ema oli filmikuulsus omal ajal ebaametlikult adopteerinud. 

 

A post shared by Diario Libre (@diariolibre) on

Mõrvalugu on viimaks kohtu ette jõudnud, kuid Davenporti advokaatide väitel oli E'Dena oma peigmehele ning ka teistele paljastanud, et vanaisal olid temaga sündsusetult intiimsed suhted. Näiteks loeti ette üks E'Dena mobiilisõnum, mis viitas probleemidele teise mehega. "Ma ei küsi temalt nõu. Ta helistas selleks, et minult nõu küsida ... Blokeerisin ta iseenda, mitte sinu pärast, sest mehed, kes vanaisaks olemist tunnetega võrdsustavad, ei pea mu elus figureerima."

Kuuldused Morgani romantilistest suhetest ja peatsetest pulmadest E'Denaga ringlesid omal ajal aastaid. 2012. aastal võttis filmistaar nende asjus ise sõna, öeldes TMZ.comile: "Hiljutised uudised minu võimalikust peatsest abiellumisest või romantilisest suhtest on tabloidmeedia laimavad väljamõeldised, mille eesmärk on suurendada lehtede läbimüüki. Veelgi häirivam on see, et nüüd levitab neid kuuldusi ka tavaajakirjandus."

E'Dena surma järel ütles Feeman oma avalduses: "Maailm ei saa eales tundma E’Dena kunstiannet ja seda, kui palju tal oli pakkuda. Pereliikmetel ja sõpradel oli õnne teada, mida E’Dena inimesena tähendas. Kuid tema täht särab meie südameis, mõtteis ja palvetes kirkalt edasi. Puhaku ta rahus."