Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. aprill 2018, 00:10

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 25. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Merkuuri ja Saturni kvadraat võib sind kriitiliseks ja paindumatuks muuta. Kui olukord kiiresti muutub, on sul raske piisavalt kiiresti reageerida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui pead kellelegi õpetussõnu jagama, võid seda teha liiga karmil ja käsutaval moel. Nii tekitad teistes pigem eelarvamusi ja vastuseisu kui lugupidamist.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teiste nõuandeid kuulates ei pruugi sa rahaasjus õigeid otsuseid teha. Kogu vastutuse enda õlule võtmine võib jällegi liiga riskantsena tunduda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mingitel töistel läbirääkimistel võid end murelikuna tunda. Võimalik, et räägitakse teemal, mida sa kõige paremini ei valda ja kardad sõna võttes teiste ees rumala mulje jätmist.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pigem keskendu tööülesannetele, mida sa väga hästi oskad. Rutiinse tööga saad suhteliselt hästi hakkama. Uute ülesannete täitmiseks võib sul oskusi ja teadmisi nappida.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind valdab tõsine töömeeleolu. Võimalik, et midagi muud sa täna teha ei jõuagi, sest töised asjad vajavad sügavat süvenemist ja tubli nikerdamist igasugu detailide kallal.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Raske on kallimale selgeks teha, mida sa tegelikult mõtled või tunned. Sa ei leia õigeid sõnu või siis on sul mingi hirm, mis takistab sind ennast ausalt väljendamast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sul on vaja kirjatööd teha või publiku ees esineda, nõuab see tugevat pingutust. Kui sulle küsimusi esitatakse, on raske ruttu õigeid vastuseid sõnastada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Äriasju korraldades võid kokku puutuda nõudlike ja jonnakate tüüpidega. Väga raske on jõuda mingite kokkulepete sõlmimiseni, sest ega sa ise ka teab mis kompromissialdis ole.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ehk ei ole sul täna hommikul kuigi suurt tahtmist kodust väljuda. Teistega suhtlemine võib tunduda koormav, kimbutada võib ka eneses kahtlemine ja oma võimete alahindamine.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suhtlemisel võivad sind mingit moodi takistada juba lapsepõlves omandatud kinnismõtted ja piirangud. Võid tunda, et tahaksid olla vaikselt omaette.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sulle võib tunduda, et oled rahaasjus väljapääsmatus olukorras. Kipud muretsema selle pärast, kas kõigi arvete maksmiseks ikka raha jätkub. Muretsemine pole aga kedagi aidanud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uus eluaasta pakub suurepäraseid võimalusi suhete arendamiseks ning tegevusvälja laiendamiseks. Pead olema valmis õppima ja ennast arendama. Sul tuleb arvestada ka sellega, et mingid kunagi omandatud põhimõtted on ajast ja arust ning sul tuleb vaatenurka muuta. Ära pelga tööd ja vaeva, vaata maailmas ringi, avasta uusi asju.