Inimesed

Esimest korda saate ajaloos antakse paarile võimalus vabatahtlikult lahkuda

TELESKANDAAL: „Naabrist parema“ Karel süüdistab võttemeeskonda konkurendipaari soosimises (50)

LISA KOMMENTAAR

no26. aprill 2018, 20:14
seda saadet ei kannata vaadata,selle saatejuhi pärast,tütarlaps on ilus aga see kivisaar,milleks sellist seal hoida
maia26. aprill 2018, 16:16
Punase roseti jagamine võiks küll olemata olla. Mis mõte oleks kedagi pooleliolevast korterist koju kupatada. Nagunii otsustab lõpus televaataja hääletus ja kuni selle ajani võiks lasta osalejatel oma kortereid väljaviskamise hirmuta teha.
LIHTSALT ARVAN26. aprill 2018, 11:32
kui asi ei toimi tibi tahtmist mööda ,siis on kõik paha ja kokkumäng.see on mäng ja kui ikka oskused puuduvad ,siis tuleb sellega leppida ,et oletegi viletsad.kareli korter on ikka päris soperdus.aga bimbo enesehinnang on laes ,ainult süüdistuded teiste pihta.tehke silmad lahti ja vaadake kõigepealt ennast
26. aprill 2018, 08:36
ennem vaatasin seda saadet aga nüüd enam mitte lihtsalt ajab vihale kuidas neid hipstereid esile tõstetakse nagu näiteks see valgusti mida nad tegid saate alguses no see oli küll alla igasugust arvestust aga ikka kiideti et oi,oi kui äge puhas juhtmete rägastik no jama mis jama
Kass25. aprill 2018, 19:47
Neil hädaldajatel,kes pannud endale nimeks võistkond "Kavalad",pole ju mitte ühtegi oma mõtet.
Juba saates,kus nad oma visiooni kohtunikele tutvustasid,olid kõik ruumid n.ö. copy/paste erinevatest sisustus-saitidest.Lapse tuba oli üks ühele ühes Kodutunde saates tehtud toale.Lihtsalt kopeeritakse teisi töid.Mitte midagi uut ega omapärast.Aga vinguda,et neile tehakse liiga ja soositakse teisi,kes on omapärased ja loomingulised-seda nad oskavad hästi.
mina26. aprill 2018, 11:48
arvasin algul, et saates osalejad teevad korterit enda maitse järgi ja kui kellelegi meeldib just see Kodutundes nähtud tuba, siis miks mitte. hinnaku parem töö kvaliteeti ja korteri üldmuljet, seda kuidas korteri erinevad ruumid omavahel kokku sobivad ja et valitud stiil sobiks ka maja ja selle asukohaga.
ühest eelmiste aastate saadetest on meeles, kuidas sisekujundaja ei vaevunud pilte vaatama, vaid kohe tegi maha maha kellegi idee teha oma korterisse beežid seinad ja pruun mööbel, nimetades seda nõukaaegseks valikuks. kusjuures ise veel enne rõhutas, et mood ei ole tähtis ja tuleb ikka teha seda, mis endale meeldib....
p.s. ma ei tea kuidas on läinud eelnevatel aastatel, kas kõik osalejad ostsid enda ehitatud korterid ära, või läksid need pärast müüki. aga eeldusel, et arendaja peab need pärast maha müüma, siis on mõistlik, et need ei oleks liiga seda ehitanud pere nägu, sest täpselt sama maitsega ostjat ei ole kerge leida.
Kõik, mida on keeruline ja kallis vahetada, nagu nt. vannitoad, köök, põrandad võiksidki olla vähem isikupärased, värvid võimalikult neutraalsed. väga palju saab teha mööbli,vaipade, valgustite ja tekstiilidega, ehk siis selliste asjadega, mida on lihtne välja vahetada.
olen igal aastal vaadanud neid saateid ja mõelnud, et kui peaksin nende hulgast endale korteri valima, siis läheks keeruliseks. vahel on nt. suurem osa korterist päris ok, aga nt. vannituba või köök täiesti vale minu jaoks.
pragma25. aprill 2018, 19:13
kivisaar võiks parem kohvrisaadet teha - numbreid ta tunneb..
ehitust küll mitte..
25. aprill 2018, 15:32
kohtunikud ikka peaks olema need kes midagi jagavad ka midagi aga mitte niisama jama ajama ja vaatavad kellepoole parajasti hoida väga nõme kui töö on korralikult ja ilusasti tehtud ja siis tuleb Kivisaar oma lolli ütlemistega sinna kommenteerima väga nõme kuulata
Asi25. aprill 2018, 15:04
pole helvestes. Minu meelest ei meeldi kohtunikele ka ühe teise paari töö, kes tahavad teha ka midagi oma äranägemise järgi. Tehakse kodu nii-öelda endale - mis disain ja ei tea mis veel. Kui üldmulje ilus ja töö korralik, mis on see siis kohtuniku asi, kas lill on vannitoas või köögis. Ja seekord on ühe paari esiletõstmine ikka väga puhtalt näha
mulle tundub25. aprill 2018, 13:19
et selle tõsielusaa(ade)te võitja selgitatakse juba enna saate algust paari nõrgema poole trikoovooru tulemustest olenevevalt..
Naabrist parem25. aprill 2018, 12:51
Halvem saade,mis meie meedias on olnud.
Halvasti ûles ehitatud,üks nais-hindajatest ,väga ülbe ja arvab,et on parim disainerist asjatundja.
Olen täiesti nõus saadetud kirja sisuga,see paistis välja juba eelmises saates.
Alles näidati,kuidas tehakse sellist saadet Austraalias...võtke õppust!!!
Meie rahad,muidugi ei võimalda sellisel tasemel saadet teha aga inimlikkus peaks jääma!
To 12:5126. aprill 2018, 01:14
Üks nais-hindaja on seal ka eelmistes hooaegades olnud, väga ilusad ideed ja maalähedasema kujunduse laitis maha ja kiitusi said mingid modernsed euroremondi moodi lahendused.
Pi Xi25. aprill 2018, 11:36
Esiteks, sellise show-projekti käigus ei ole põhimõtteliselt võimalik korralikkku ehitustööd teha, lihtsalt visatakse midagi valmis, et enam-vähem kuidagi käiks. Ja teiseks, kui need inimesed selle aja ja energia, mis nad seal saates rabelevad, kulutaksid mõistlikul viisil raha teenimiseks, siis saaksid korteri sissemaksuks juba päris kena summa kõrvale panna. Ja tegemist oleks _kindla_ kasuga, mitte siis-kui-ma-võidan unelmaga. Nii et mäng ei vääri küünlaid, imho.
To 11:3626. aprill 2018, 01:16
Tegelikult see tasub ikkagi ära kui neil kindel plaan see korter hiljem soetada olenemata sellest kas võidavad või mitte, nad saavad mingid protsendid soodustust ka kui õigesti mäletan.
võit saarele25. aprill 2018, 11:25
Mulle meeldib Saaremaa pere, nii mõistlikud ja arukad ja võtavad vastu häid lahendusi
Nudaaa25. aprill 2018, 11:18
Aga ega te ise selle peale pole tulnud, et saite saatesse vaid tänu sellele, et teatud naissaatejuht lubas teile valetamise eest tema teise saate jaokski naabrisaatesse
OB25. aprill 2018, 11:03
Lumehelbekeste raske teekond suure sulani.
marge25. aprill 2018, 11:02
Õigustatud pretensioon täiesti, mulle kui televaatajale on samuti algusest peale silma jäänud et eelistatakse hipstereid.. Mitte niivõrd hindamise ja rosettide järgi, kui just saatejuhtide ja kohtunike suhtumise järgi. Väga teravalt erineb just suhtlemisviis ühtede ja teiste meeskondade puhul, kuigi nii saatejuhid kui eriti veel kohtunikud peaksid olema täiesti erapooletud. Ühtedega räägitakse naeratades, soojalt, soosinguga- teistega aga mõnitavalt, etteheitvalt, solvavalt.
25. aprill 2018, 10:50
miks delfi ei luba artiklit Nilovist lugeda ja ega 6l ka parem ole
Tom25. aprill 2018, 10:23
no tõesti - haigete närvidega paarid siia kokku kogutud...aga titad hoitke küll eemale!
ra25. aprill 2018, 11:06
ra-le25. aprill 2018, 11:27
tänan märkamast - muidugi hoidke, mitte hoitke...mul on väga häbi!
25. aprill 2018, 10:04
mind häirib näiteks see väga kui mängitakse oma lapse nunnumeetri peale.eelmine aasta oli ehe näide ja samas kui on pikad ja rasked päevad võiks ikka laps natuke selle sagina seest eemale viia
?25. aprill 2018, 13:07
Mina olen siiani antud paari last ainult ühes saates näinud..
nõus25. aprill 2018, 14:55
olen 100 prossa nõus , olen seda ise ka mõelnud et kas tõesti pole lapsel vanavanemaid või siis onusid tädidsid kelle hoolde jätta , milleks solgutada -ikka selleks et nunnumeeter oleks põhjas
Vanaema26. aprill 2018, 12:40
Sel lapsel pole vanaemad ega vanaisad, kahjuks. Noortel pole kus last jätta filmimise perioodil
To 10:0426. aprill 2018, 01:19
Märkasin ka seda. Noored pered loodavad vist, et hääletatakse nende poolt sest nemad on pisikese armsa lapsega noor perekond. Ebaaus tegelikult, kui lapsed mängus, nii vanemad kui nooremad üks saab loota nunnufaktori peale teine aga saab tööd lastega kiiremini tehtud.
?26. aprill 2018, 04:30
Millest te jahute? See aastane laps on ainult ühes episoodis olnud ju, lisaks ei ole nad kordagi rõhunud, et lapsele oma kodu vaja(erinevalt eelmise aasta voitjadt) Täiesti alusetu kommentaar, et loodavad armsa lapse pärast hääli.
Vaatan25. aprill 2018, 09:41
seda saadet iga nädal suure huviga,kuid ka mulle on jäänud veidi kahtlusi selle punase rosetiga,sest ei leia,et iganädalased hipsterid nüüd küll kogu aeg seda kuldset rsetti ei vääri,ega pole ka kogu aeg teistest paremad,Ja ausalt öelda ei peaks ka kõik ideed meeldima ju kohtunikele,sest igal inimesel on ju oma maitse ja noored ehitavad kodu endale ! Rohkem võiks olla siiski õpetussõnu,mitte karistust.Kõik pered ju püüavad ning alles õpivad ja see,et kohtunikele ei meeldi nende valik ei tohiks ju punast rosetti tuua.On ju Eestis ütlus,et Kellele meeldib ema,kellele tütar?
Vaataja25. aprill 2018, 15:15
Kaotada on niigi ebameeldiv, aga seal karistatakse ju 2 korda kaotajaid. Ühe korra punase rosetiga ja teist korda, et peavad veel ära tegema mingi töö kõikide osalejate eest. Minu meelest on see juba kohutavalt vägivaldne kaotajate suhtes. Peaks olema siis valik, kas jätad roseti alles või teed need ja need tööd ja sa pääsed rosetist. Aga pidevalt kuulata Rannamäe ähvardust, et "võtame ära, saadame ära", õudne.
arusaamatu25. aprill 2018, 09:26
ei saa aru, miks midagi nõuda ja kraaksuda.. Ostke omale ilma kärata korter ja remontige palju hing ihaldab. Keegi ei kommenteeri ega kritiseeri.,,,mis ronite siis sellisesse saatesse.
:-(25. aprill 2018, 10:05
Eiiii remondi palju hing ihkab! Mitte nagu mu naaber igal puhkepäeval 9.00-16.00 ja nii juba mitu kuud
õudu25. aprill 2018, 09:16
see on nii õudne saade, see kuidas nad kõike maha teevad, mitte midagi ei meeldi. enam lihtsalt ei vaata, selline kiuslik saade
25. aprill 2018, 09:09
Kui mälu ei peta, siis olid castingul nemad viimased valitud. Kui Sükijainen kõigi teiste ümber kekutas ja itsitas, siis neile oli ainult morbiidne nägu ja noh olete välja valitud. Seega juba siis polnud neile soosingut. Aga hipsterite ümber käis selline pidu, et oi te olete ikka nii nunnud ja toredad, kõik hoiavad teile pöialt. Kas see on õige käitumine saatejuhtide ja žürii poolt?
Saade25. aprill 2018, 08:52
Kui see saade taas algas ja näitas reklaami (vannis legotamine ja küpsetamine) võitja paari korteris siis jäi küll selle disain meelde, kui ebapädev ja inetu. Sein jne oli ebamäärane ja silma riivav. Aga jah kõik saated on formaadis sellised. et alguses on kohe paika pandud, kes võidab. Imestan ka miks inimesed tormavad nendest saadetest osa võtma olgu milline saade tahes ja teevad ennast lolliks või lahkuvad saatest kaotajatena ja süda on murtud. Vaatasin ka paar saadet ja pigem ajas see mind naerma ja muigama. Kohe on saates näha, keda eelistatakse ja kes võidab.
Mofo25. aprill 2018, 16:48
Auhinnaks on korteri ostuõigus, hinnast ka ehk 15% õhku lastakse välja.
Kai25. aprill 2018, 08:46
See saade on kokkumäng juba siis, kui osalejaid valitakse. Ühel aastal proovisin ka mehega. Valiti ainult neid, kellel haridus kunsti, kujunduse, disaini või ehituse alal. Sellel aastal proovis mu õde oma mehega. Ütles ka, et täielik tsirkus oli see valimine, kuidas inimesed valetavad ennast huvitavamaks, toovad kaasa koerad, lapsed ja muu pere, et oleks tähelepanu rohkem. Kuidas saatejuhid kekutasid, et draamat vaatajate jaoks peab olema ja igavaid, aga osavaid inimesi pole mõtet valida.
Palju Õnne!25. aprill 2018, 08:30
Pole ühtegi saadet vaadanud, aga märkasin reklaamis mingit ebakõla osalejate ja saatemeeskonna vahel. Üldiselt on jah sellistel projektidel võitjad juba alguses paika pandud, et saade "normaalselt" kulgeks. Ega osalejatel polegi suurt mingit õigust oma lõugu lõksutada, kuna lepingu järgi peaks päris kopsakas trahvisumma olema. Eks ikka leidub noori inimesi kes nendest sahker-mahkeritest midagi ei tea ja täis lootust ja võiduindu saates osalevad.
ei möista25. aprill 2018, 08:09
milleks selline saade,pinge ja kadedus ,stress ja lopuks saavad kalli korteri mida maksavad kolmkummend aastat.täielik jama.Need kes korterist jäävad ilma,need korterid lähevad muuki,mida ostjad vöibolla hakkavad kohe umber tuunima,sest see pole nende maitse.
jaaa25. aprill 2018, 09:17
kõik peab olema selle naise maitse järgi, kes hindab. miks ta arvab, et tema maitse on parim
To 09:1726. aprill 2018, 01:23
Jah paneb imestama, kuidas saab kellelgi nii halb maitse olla.
keegi25. aprill 2018, 08:05
Kui ei talu pinget ja haamer peos esimest korda,siis ei tasu saatest osa võtta.
irw25. aprill 2018, 07:55
Eks ta ebaaus saade on ja võitja on kohealguses teada. Eelmise aasta võitjad G. Jaani suguvõsast ja see aasta muusikute paar. Kas pole kokkusattumus? Elame näeme.
25. aprill 2018, 07:51
eks jah. tundub ebaõiglane. kõik teevad liiga jne. paneme vannitoa seinaplaadi koridori ukse ette maha ja ei saagi aru, et see imelik on. see on äge. andke kuldne selle eest. ajame eelarve lõhki. mis siis. andke kuldne. läks natuke rohkem. ikka tehakse liiga. ikka on halb. aga huvitav, keda seal soositakse? ma pole tähele pannud? seda muusikute paari või saarlasi? üks paar on veel, aga ei oska neid liigitada, suht ilmetud.
J25. aprill 2018, 12:02
Ilmselgelt ei ole maas seinaplaadid. Kui sa vahegi ehitusega kursis oled siis porandaplaate seevastu tohib seina panna. Seega arvan, et tegu oli siiski porandaplaatidega :)
meme25. aprill 2018, 07:40
No läbi teleka juba näha, et nod seal teravamad pliiatsid pole. Naisuke on õrn ja armas, kuid tööriistu käed hoida ikka ei oska + mehel on ka pisut kogemust puudu. Kuid ei... tore paar muidu ja kus mujal sa õpid, kui praktikas...küsimus kas terve eesti rahva ees see iseasi
mannu25. aprill 2018, 07:36
Vaatasin juhuslikult ühte saadet ja tekkis ainult üks küsimus - MILLEKS sellist saadet üldse vaja on. Kõik on ju üks kokkumäng. Varem lindistatud saateid saab ju monteerida nii ja naa.
enam ei vaata25. aprill 2018, 10:07
no mis remondisaade see on kui pannakse küünlad dushshikabiini nurka j ülejäänud vannituba kunstlilli täis?!
25. aprill 2018, 07:22
tegelikult kui päris aus olla siis ei tundu küll et see päris aus saade on kõik ju püüavad aga kui hakatakse ühte eelistama siis paistab see küll läbi no ei ole ju aus selline käitumine kohtunike poolt ja veel eriti selliste kohtunike poolt kes midagi ehitusest midagi ei tea seal ikka peaks olema ala spetsjalistid aga mitte need kes sellest midagi ei tea
Tänapäeva25. aprill 2018, 07:14
noored helbekesed ei talu ju pingeid. Võtke saatesse40+ inimesi, noortel las olla superstaari värk.