KISSI legendid Paul Stanley (esiplaanil) ja Gene Simmons. Foto: AFP/Scanpix
Saund
24. aprill 2018, 15:42

KISSi staar Paul Stanley riputab kitarri varna?!

KISSi on algkoosseisu liikmetest alles jäänud vaid Gene Simmons ja Paul Stanley. Viimane annab mõista, et ta võib bändist lahkuda.

Kitarrist ja laulja Paul Stanley on varemgi rääkinud, et rokkbändiga tuuritamine ei võimalda tal pere seltsis aega veeta. Värskes PureGrainAudio intervjuus ütles Stanley, et näeb KISSi jäetud jälge ja DNAd igas kontsertbändis.

"Õigupoolest panime just meie aluse sellele tasemele, mida publik kontserdile tulles eeldab. See teeb südame soojaks," rääkis artist. "Kui kuulen mõnd muusikut tõdemas, et teda poleks ilma minuta olemas, olen seitsmendas taevas! Usun, et sel põhjusel peaks meie ansambel edasi tegutsema ka siis, kui mind selle koosseisus pole."

Stanleyt ei morjenda, kui mõni legendaarne bänd tuuritab tänapäeval ringi, ilma et selles oleks ainsatki algkoosseisu liiget. "Keda see huvitab!" KISSi nimetab Paul kontseptsiooniks ja ideaaliks. "KISS on esinemisviis, ja see on midagi palju enamat kui minu isik. Fännin end päris kõvasti ja olen selles, mida teen, kõva tegija. Aga see ei tähenda, et keegi teine ei võiks bändis mu ülesandeid täita."