Paris JacksonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. aprill 2018, 12:00

Jacksonid valutavad Paris Jacksoni pärast südant (1)

Jacksonite klann muretseb Michael Jacksoni ainsa tütre Parise pärast, kelle pöörane käitumine võib lõppeda järjekordse vaimse kokkuvarisemisega.

Märtsis postitas Paris (20) Instagrami video, kus ta tantsiskles pilvelõhkuja serval, kaotas tasakaalu ja potsatas oma väidetava lesbisõbratari Cara Delevingne'i käte vahele. Üks sugulane võrdles seda New York Posti teatel kurikuulsa 2002. aasta intsidendiga, mil Michael Jackson kõlgutas oma pisipoega Blanketit üle Berliini hotelli neljanda korruse rõduserva.

"Aga nüüd on hullem, sest Blanket oli Michaelil siiski kindlalt käte vahel ja nad polnud nii kõrgel nagu Paris selles videos. Paris on päris ära pööranud. Ausalt," kinnitab lehe allikas.

Enda sõnul on Paris üritanud kolm korda enesetappu. Tal on maadelnud nii madala enesehinnangu kui ka alkoholikuradiga ning pidanud taluma õelaid netikommentaare. Teisalt on ta sotsiaalmeedias väga agar postitaja ning armastab avalikkust šokeerida nii oma välimuse kui ka käitumisega, näiteks Caraga tänaval tangot tantsides ja suudeldes.

Jacksonid on hoolt kandnud, et kõmulised videod Parise isaema Katharine'i ega isaisa Joe silmi ei satuks. Liiatigi on eakas vanaema hiljuti üle elanud insuldi.

Tagatipuks tuleb Jacksoni klanni matriarhi eest varjata Parise avalikku flirti end biseksuaalseks nimetanud Delevingne'iga, kel on seljataga mitu naissuhet. "Katherine ei ole samasooliste paaride fänn," kommenteerib keegi sugulane. "Õigupoolest võib ta [Parise võimalikust lesbisuhtest kuuldes] ahastusse sattuda ja uskuda, et on Parise eestkostjana läbi kukkunud."