MadonnaFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. aprill 2018, 11:20

Madonna ei suutnud takistada oma aluspükste ja armastuskirjade müüki (1)

Madonna püüdis kohtu kaudu kätt ette panna oma endisele sõbrannale, kes tahab müüki panna tema isiklikud esemed, sealhulgas aluspüksid, armastuskirjad ja Madonna juuksekarvadega harja.

New Yorgi kohtunik ei võtnud menetlusse Madonna hagi Darlene Lutzi vastu, öeldes, et seaduse silmis on läbi aeg, mille jooksul lauljanna saanuks oma esemeid tagasi nõuda. Seega lähevad Madonna asjad juulis oksjonile, nagu varem plaanitud, kirjutab New York Post.

Üks kõmulisemaid esemeid on räppar Tupac Shakuri hüvastijätukiri Madonnale pärast nende salasuhet. Mustanahaline räpikuulsus tõdes kirjas, et Madonna kui valge naise karjääri võib nende armulugu ainult soodustada, kuid tema, Tupaci, renomeed see kahjustaks.

Madonna sai enda sõnul alles mullu internetioksjonist kuuldes teada, et 1995. aastal kirjutatud kiri on Lutzi käes.

Lutz ja Madonna pöörasid tülli 2003. aastal. Saavutanud järgmisel aastal kokkuleppe vaidlusaluste kunstiteoste üle, alkirjastas lauljanna lepingu, millega tõotas, et tal pole endise sõbranna suhtes tulevikus vähimaidki pretensioone. Seda toonitas ka kohtunik Gerald Lebovits sel esmapäeval avalikustatud otsuses. Lebovitsi sõnul pole Madonnal vähimatki õigust oksjonile minevate esemete asjus hagi esitada.