Elina Nechayeva Eurovisioni kleidi projektsiooni eelvaadeFoto: ERR
Üritused
24. aprill 2018, 09:52

FOTOD | Täishiilguses! Vaata, millised pildid kuvatakse Eurovisionil Elina Nechayeva kleidile (58)

Üks saaga Eesti Eurovisioni-ajaloos on läbi saanud. Viimastel nädalatel on palju muretsetud selle üle, kas Eestil on piisavalt raha, et maksta 65 000 eurot selleks, et eurolaval Elina Nechayeva hiigelkleidile pilti projitseerida. Õnneks see raha leiti.
Elina Nechayeva Eurovisioni kleidi projektsiooni eelvaade Foto: ERR

Rõõmu-uudis tuli eile ning kleidiprojektsiooni tiimi kuuluv Alyona Movko käis juba ka Lissabonis kohal, et vaadata, milliseid pilte Eesti esituse ajal kleidile kuvatakse. Movko paljastas Menule, et eurolava on umbes sama suur, kui "Eesti laulul" ehk suhteliselt väike. "Kui ma seda nägin, mõtlesin ma, et lava ongi Elina jaoks loodud. See on erilise kujuga, see ongi ümmargune. Seda kleiti on igalt poolt saalist näha,"kirjeldas Movko, et lava on üsna lahtine ning inimesed seisavad selle ümber.

Elina Nechayeva Eurovisioni kleidi projektsiooni eelvaade Foto: ERR

Elina astub lavale 8. mail toimuvas esimeses poolfinaalis üheksandana. Lissaboni sõidab eurotiim juba sel nädalavahetusel, laupäeva varahommikul. Esimene lavaproov tehakse pühapäeva õhtul. 

Elina avaldas rõõmu kleidi üle ka oma sotsiaalmeedias. "Ma ei suuda kirjeldada, kui õnnelik ja tänulik ma olen. Ütle kleidile "jah"! Aitäh toetuse eest Saku suurhall, Estravel, ERR, Carglass, River Island ja minu kallid. Saan Eestit Eurovisionil vinge show'ga esindada," kirjutas ta.