Staarisaate kolmas finaalsaadeFoto: Stanislav Moškov
Üritused
22. aprill 2018, 23:14

Staarisaatest lahkunud Anette Maria: äkki eristus mu lugu teistest liialt? (43)

"Ma ei kujuta ette, mis seekord juhtus. Ma olin endas palju kindlam, kui varasematel kordadel. Äkki oli põhjuseks see, et mu lugu eristus teistest nii palju, oli eestikeelne ja pärit eelvoorust," arutleb seekordsest superstaarisaatest välja langenud Anette Maria.

Staarisaate kolmandas finaalsaates olid teemaks eurolaulud ning ainsa lauljana valis Anette Maria loo, mis pärit Eesti eelvoorust ning esitas Lenna pala "Mina jään". "Ma olen ammu seda laulu laulda tahtnud, juba stuudiovoorus tahtsin ja nüüd tuli see võimalus," põhjendab ta. "Mul oli ka algul plaanis suur Eurovisionile pääsenud lugu, kuid siis mõtlesin, et ma ei tunne end mugavalt ja see pole mina. Seega võtsin ma laulu, mis on mulle tähtis," sõnab Anette Maria, et otsustas oma muusikamaitsele ja soovile kindlaks jääda. 

Staarisaate kolmas finaalsaade Foto: Stanislav Moškov

Kohtunike tagasisidega jäi Anette rahule. "Mul oli täielik aukartus Mihkel Raua ees, sest ta on loo autor ja igaüks kardab, kui loo autor on su kõrval," tunnistab Anette Maria, et see teda pisut hirmutas. "Aga kõik kommentaarid olid tegelikult väga head. Ma olin väga üllatunud, et Koit, kes alguses ei olnud minust ehk nii vaimustuses, on hakanud mind aina rohkem kiitma," tunnistab ta. 

Anette Maria sõnab, et seekordses saates oli tema mõte lugu võimalikult palju nautida ja mõelda vähem kaameratega suhtlemisele, et tal oleks endal hea ja vaba olla. "Mõtlesin loo sõnumile ja tähendusele. Mõnes mõttes oli mul täna tunne, et olin laval üksi ja laulsin endale."

Staarisaate kolmas finaalsaade Foto: Stanislav Moškov

Teatavasti tuleb saatest välja langenud staarihakatisel saate lõpus oma lugu ka uuesti esitada. Anette Maria võitleb intervjuu ajal pisaratega. Kuidas suutis ta uuesti lauldes pisaraid tagasi hoida? "Oi, see tuli väga emotsionaalselt," tunnistab ta. "Selles mõttes oli see hea laul, mida laulda - ma sain sinna panna kogu viha ja kurbuse. Ma arvan, et oleksin pidanud seda enne lihtsalt sama emotsionaalselt laulma."