"Eesti otsib superstaari" kolmas finaalsaadeFoto: Stanislav Moškov
Tele
22. aprill 2018, 22:24

BLOGI JA GALERII | "Eesti otsib superstaari" kolmandast finaalsaatest pidi lahkuma Anette Maria (25)

„Eesti otsib superstaari“ kolmas finaalsaade sai lõpu ning see jäi viimaseks Anette Mariale. Kolme nõrgema seas seisid Helis, Carlos ja Anette Maria.

Mihkel Raud arvas, et kõige parem oli Merilin ning tema jaoks jäi kõige nõrgemaks Uudo. Inese lemmik oli Merilin, väljalangejaks pakkus ta Jenniferi. Koit tõi esile Merilini ning pakkus väljalangejaks Jenniferi. Külaliskohtunik Mart Normet ütles, et number üks oli Jennifer ning tunnustada tahtis ta ka Carlost, nõrgimaks jäid Helis ja Uudo.

Saates jätkavad Merilin Mälk, Sissi Nylia Benita, Helis Järvepere-Luik, Jennifer Marisse Cohen, Uudo Sepp, Jaagup Tuisk ja Carlos Ukareda.

Tänases saates esitati järgmised lood:

Anette Maria Rennit – Lenna “Mina jään”  

Helis Järevepere-Luik – Polina Gagarina “Million Voices”  

Jennifer Marisse Cohen – Lena “Satellite”  

Merilin Mälk – Conchita Wurst “Rise Like A Phoenix”  

Sissi Nylia Benita – Salvadore Sobral “Amar pelos dois” (ingliskeelne versioon)  

Carlos Ukareda – Sahlene “Runaway”  

Jaagup Tuisk – Mans Zelmerlöw “Heroes”  

Uudo Sepp – Frans “If I Were Sorry” 

21:50
Katharina Toomemets

Hääletus läks käima! Helista oma lemmiku poolt, et tema täna koju ei peaks minema. 

21:48
Katharina Toomemets
"Eesti otsib superstaari" kolmas finaalsaade (Stanislav Moškov)
21:48
Katharina Toomemets

Koit: Väga kenasti tulid sellest olukorrast välja. Sa pole tippvormis, aga tulid välja. Midagi ei ole öelda, kõigil lauljatel juhtub. Minu meelest tulid sellest olukorrast kenasti auga välja, väga tugev ja kena etteaste oli. 

21:47
Katharina Toomemets

Ines: Vaatamata, et oled haigusega võidelnud, siis sa aktiivsuse ja hea loovalikuga kompenseerisid kõik. See oli hea number, mulle meeldis. 

21:47
Katharina Toomemets

Mihkel: Ma tahan tunnustada sind selle ürituse eest, teades, et sa oled viimased kolm tundi hapnikumaski küljes rippunud. Teisalt laulja elu ongi selline. Te peate  nädalas esitama ühe laulu, aga Koit Toome peab esitama 20 laulu. Ma arvan, et see oli parim number, mis sa oled seni teinud, aga mul on probleem. Mulle tundub, et sa tahad hirmsasti kõigile meeldida, aga kui tahad, siis sa ei jõua kuhugi. Kui tõmbad oma särava ja rõõmsa maski pähe, siis mulle kuulajana tundub, et see on mask ja sa oled haavatav. mulle meeldivad artistid, kes on haavatavad, aga näita, et sa oled mures, et sul on hääl ära ja sa oled inimene oma kehvemate hetkedega. 

21:45
Katharina Toomemets

Mart: Eurovision ei ole tegelikult lauljate konkurss, vaid lauljate konkurss. Sinu puhul pole kahtlustki, et sind ei võiks saata Eurovisionile. Vabalt võiks, silm särab ja sa oled väga positiivne tüüp. Juba praegu. 

21:40
Katharina Toomemets
"Eesti otsib superstaari" kolmas finaalsaade (Stanislav Moškov)
21:39
Katharina Toomemets

Ines: Mul on nii hea meel, et sa selle laulu valisid, su esitus oli ka meeldiv, sulle sobis see lugu. Refräänid toimisid isegi paremini kui refräänid, pikad noodid toimisid väga kenasti. 

21:38
Katharina Toomemets

Mihkel: Fantastiline lauluvalik, imeline laul. Ma väga tänan sind selle eest. See tuletab mulle meelde ilusaid aegu ja Lennat, keda ma pean Eesti ajaloo parimaks lauljaks. Mistahes tema laulu on raske interpreteerida, aga sul õnnestus see hästi, sa täitsid loo teistsuguse sisuga kui tema. Mul oli väga huvitav jälgida. Sa tegid seda hästi.

21:37
Katharina Toomemets

Mart: sinus on väga palju peidus. Kui ma kuulan su tämbrit on see Lana Del Rey tüüpi muusika, mis mul hakkab kõrvus mängima. Minu jaoks jäi natuke peitu veel tänane esitus. 

21:37
Katharina Toomemets

Koit: Ma hakkan mõtlema vanade saadete peale, kus me arutasime, et mis noodid lähevad pihta. Kõik lähevad nüüd pihta. Su etteasted on hakanud mulle aina rohkem meeldima. Sina laulsid seda lugu omamoodi ja mulle väga meeldis. Sul oli kavalalt valitud lugu, pikad sirged noodid. Väga kihvt, mulle meeldis. 

21:32
Katharina Toomemets

Järgmisena Anette Maria Rennit Lenna looga “Mina jään”  

21:29
Katharina Toomemets

Lava taga elavad finalistidele kaasa ka paljud need lauljad, kes juba staarisaatest välja kukkunud, ka need, kel stuudiovoorudest finaalidesse asja polnud. 

21:22
Katharina Toomemets
"Eesti otsib superstaari" kolmas finaalsaade (Stanislav Moškov)
21:22
Katharina Toomemets

Mihkel: Ma olen nõus INesega, esimesed 50 sekundit olid imelised, kui istusid kitarriga, ma oleks teinud selle nii. Kui sa sealt eemaldusid, tekkis vastuolu - sinu ujedus, mis on väga sümpaatne, aga seda laulu pole võimalik ujedana esitada. Esimene osa meeldis, teine ei meeldinud. 

21:21
Katharina Toomemets

Mart: See oli täiesti super, et sa tuled oma mugavustsoonist välja. Nagu sul on vaja lisaks ballaadidele ka mürtsu, said hästi hakkama. Mis siis, et natuke kohmakalt liigud, pole hullu. See on šlaager, aga super laul ja väga hästi esitatud, ma olen väga rahul, suurepärane. 

21:20
Katharina Toomemets

Koit; Tundus, nagu ma oleks kuskil suvetuuril, möll käib. Hea mõte oli kasutada kitarrielementi, selles sa oled ülitugev, see on su tohutu pluss. See on tõeline Rootsi europop, korralik ja tugev šlaager. Ma olen näinud sinu puhul nii kihvte numbreid, et mul tekib võrdlusmoment. Oli tubli etteaste. 

21:19
Katharina Toomemets

Ines: Minul läksid küll suunurgad ülespoole, väga hea meeleolu tuli siia stuudiosse. Ettaste algus jube hea, näha on, et kui sa kitarri kätte võtad, tunned sa end hästi. See külas väga hästi seal nurgas esinedes, aga kui bänd läks käima, ma kohe tundsin, et sa pole oma elemendis. Kõrged noodid virutasid hästi ja julgelt. Mulle meeldis. 

21:15
Katharina Toomemets

Järgmisena Carlos Ukareda ja Sahlene “Runaway”  

21:14
Katharina Toomemets
"Eesti otsib superstaari" kolmas finaalsaade (Stanislav Moškov)
Loe rohkem