Marilyn Kerro poe Mecca avamine TartusFoto: Aldo Luud
Inimesed
22. aprill 2018, 13:53

GALERII | Eesti esinõid Marilyn Kerro avas Tartus oma poe (44)

Täna oli rõõmupäev kõigil Marilyn Kerro Tartu fännidel, sest lõpuks jõudis kätte päev, kui ülikoolilinn sai päris oma Mecca poe. 

Aastal 2015 tegi Marilyn poodidega otsa lahti Tallinna vanalinnas. Kaks aastat hiljem laienes Mecca Moskvasse ning nüüd on Eestis lausa kaks Meccat. 

Marilyn Kerro poe Mecca avamine Tartus Foto: Aldo Luud

Mullu septembris kuulutas Marilyn välja otsingud, et Tartu poodi leida ka oma nägu ja tegu müüja. "Sa esindad mind ning oled minu nägu ja tegu Tartus. Kannad edasi õigeid väärtusi, ausust ja heatahtlikkust!
Mecca pere ootab oma võimsasse ja pisikesse perre juurde kahte kaunist ja müstilist hinge," kutsus ta üles. 

Kohapeal käinud Õhtulehe fotograaf sõnas, et kümme minutit enne avamisaega ootasid mõned inimesed juba väljas. Poeuksed pidanuks avanema kell 12, kuid fotograafi sõnul tehti need lahti 15-20 minutit hiljem ning selleks ajaks oli rahvast juba päris palju. Kui inimesed poodi lasti, ummistasid nood poekese üsna kiirelt ning kohapeal polnud võimalik end isegi eriti hästi ümber pöörata. Mida aeg edasi, seda rohkem rahvast kogunes ning viimased pidi õues lausa järjekorras ootama, et poodi sisse pääseda.

Marilyn Kerro poe Mecca avamine Tartus Foto: Aldo Luud

Piltidelt on näha, et veel enne uste avamist piilub läbi ukseklaasi ka Kerro ise, kuid fotograafi sõnul inimeste tulles ta end näole ei andnud. 

Marilyn Kerro poe Mecca avamine Tartus Foto: Aldo Luud

Vaata galeriist, mis poe avamisel toimus ning kes seda kaema olid tulnud.