Metsatöll klubis FactoryFoto: Robin Roots
Saund
21. aprill 2018, 14:44

GALERII | Metsatöll andis klubis Factory uue trummariga võimsa kontserdi (3)

Reede õhtul olid paljud raskemuusika austajad kogunenud klubisse Factory, kus esines Metsatöll koos oma uue trummari Tõnis Noeverega. Lisaks astusid kontserdil üles Taak ja Herald.

Umbes paarisajapealises publikus kohtas nii noori kui vanu, punkareid kui ka väga viisakalt riietunud külalisi. Üks oli aga kindel: südames olid kõik tõelised hevisõbrad.

Rahvas elas bändidele südamest kaasa, paljuks ei peetud ka baarileti ääres rokkida ja juukseid lennutada. Isegi, kui muusika saatel kaasa ei lauldud ega hüpatud, anti hõisete ja vilistamistega bändidele märku, et mehed ajavad õiget asja.

Pärast Heraldi kontserdi lõppu läks enamik rahvast baarileti äärde uue siidri või õlle järele, et Metsatölli ajaks kütust koguda, kuid kõige truumad fännid esireast siiski ei lahkunud. Oodata said nad seal pikalt, sest lava valmis seadmine õhtu peaesineja jaoks võttis üksjagu aega.

Vahepeal pandi juba publiku kannatus proovile, kuid pahandamise asemel hakkas rahva seast kostuma üha valjemini hüüded, millega Metsatölli lavale meelitati.

Ja 40 minutit hiljem nad alustasid – sama võimsalt kui aastaid tagasi. Trummar Tõnis sobis bändi imeliselt ja meeste energia oli suurepärane. Ka publik jäi kontserdiga rahule – pärast iga laulu muutusid viled ja hõisked üha valjemaks. Kirsiks tordil oli Tõnise trummisoolo, mis tõenäoliselt kõikide fännide südamed võitis.

Veidi üle tunni aja kestnud Metsatöllu kontsert andis kohaletulnutele tõeliselt hea ja energiaküllase alguse nädalavahetuseks.