Madonna ja AviciiFoto: Instagram/Scanpix
Inimesed
21. aprill 2018, 00:52

JÄRELEHÜÜDED | Staarid on Avicii surmast šokeeritud: liiga vara, liiga noorelt! (2)

Rootsi elektroonilise muusika täht Avicii leiti reedel Omaani pealinnast Masqaţist surnuna. Kuulsused ja fännid on 28aastase muusiku surmast šokeeritud ning sotsiaalmeediasse postitati arvukalt järelehüüdeid.

Alan Walker tunnistas, et uudis jättis ta sõnatuks. "Sa oled mulle ja loendamatul arvul teistele inimestele olnud iidoliks ja inspiratsiooniks ning su muusika ja pärand elavad edasi," sõnas Walker.

DJ Calvin Harris nimetas uudist Avicii surma kohta kohutavaks. "Avicii oli kauni hingega, kirglik ja erakordselt andekas ning tal oli veel palju teha. Tunnen kaasa tema perekonnale," kirjutas Harris Twitteris.

Imagine Dragons ütles, et koostöö Aviciiga oli üks meeldejäävamaid ning avaldas kaastunnet mehe perele. "Tänu tema kohalolule ja kunstile oli maailm õnnelikum ja täiuslikum koht," sõnas bänd Twitteris.

Lauljatar Dua Lipa tunnistas, et Avicii surm tegi teda väga kurvaks: "Liiga noorelt ja liiga vara. Tunnen kaasa tema perekonnale, sõpradele ja fännidele."

"Oh, jumal! Ma olen Avicii pärast täiesti šokeeritud. Väga-väga kurb uudis. Liiga noorelt. Ta oli tõeline talent," säutsus laulja Liam Payne.

"Puhka rahus, Avicii, sa inspireerisid nii paljusid. Kahju, et ma sulle seda isiklikult öelda ei jõudnud," kirjutas Ellie Goulding.

 

So Sad....... So Tragic. Good Bye Dear Sweet Tim. 💙 Gone too Soon.

A post shared by Madonna (@madonna) on

Charlie Puth märkis, et tänu Aviciile mõistis ta, millisena võiks tema enda muusika ühel päeval kõlada. "Avicii oli geenius ja muusikaline innovaator. Ma ei suuda uskuda, et teda ei ole enam meie seas," sõnas Puth.