NOËPFoto: Promomaterjal
Saund
20. aprill 2018, 13:26

Õllesummeri pealaval esineb Eesti elektroonilise muusika sensatsioon NOËP

Hiljuti oma esimese suure soolokontserdi andnud ning välismaal aina rohkem tuntust koguv NOËP astub sel suvel üles 25. Õllesummeri festivalil. Nii korraldajad kui artist lubavad erilist lavasõud. Esitusele tulevad kõik tuntumad hitid nagu “Rooftop”, “Move” ning “New Heights”.

“Õllesummeri pealaval esinemine on hea võimalus anda taas üks eriti suur kontsert Tallinnas. Seega ootan huviga, mis saama hakkab,” kommenteerib esinemist NOËP'i laulja Andres Kõpper.

Artisti kiidab festivali peakorraldaja Marje Hansar. “NOËP on hetkel kõva tegija nii Eestis kui ka välismaal. Mul on väga hea meel, et see aasta on ta ka Õllesummeri artistide nimistus.” Muuhulgas lubab Hansar, et sõu tuleb tavapärasest teistsugusem.

Lisaks NOËP'ile esinevad Õllesummeri festivali pealaval ka Šoti indie-rokk bänd Franz Ferdinand ja Briti popduo Pet Shop Boys. Õllesummeri festivali päevapilet maksab 23 eurot ning tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud festivali päeval. Piiratud koguses müüdavad festivali passid hinnaga 40 eurot tagavad sissepääsu kogu festivali perioodil 4.-6. juulini. Piletid on müügis Piletilevi kodulehel ja müügipunktides üle Eesti.