ERKI moeshow 30Foto: Alar Truu
Inimesed
19. aprill 2018, 15:50

ÜLESKUTSE! Ae, vabatahtlik! ERKI 2018 ootab sind enda meeskonda!

ERKI Moeshow 2018 toimub seekord 26.mail pealinna uues underground-klubis HALL. Laval esitlevad oma loomingut 21 noort moeloojat ja selleks, et Eesti pööraseim moesündmus sujuks probleemideta, vajame just SINU abi!
ERKI moeshow 30 Foto: Alar Truu

ERKI Moeshow korraldustiim ootab oma meeskonda vabatahtlikke, kes:

- mõtlevad loovalt ja piirideta

- on rõõmsameelsed ja ehk isegi veidi lihaselised

- tahavad aktiivselt meie tegemistes kaasa lüüa

-  on motiveeritud soovist luua ühiselt midagi ägedat

Abikäsi on tarvis nii show toimumise päeval, 26. mail, kui ka juba kaks nädalat enne ja pärast suurejoonelist moevaatemängu.

Kui tunned, et soovid end sel kevadel turgutada põnevuse, adrenaliini ja väärtuslike õppetundidega, siis kandideeri ja liitu ERKI tegusa meeskonnaga. Ära oota - võta sõber kaasa ja seadke koos sammud ERKI Moeshow 2018 tagatubadesse!

2017. aastal ERKI’l kaasa löönud vabatahtlik Rachele Nagel sõnul oli laeng, mille ta show’le järgnevalt endaga kaasa võttis, nii positiivne, et hoidis teda veel pikalt tegutsemisvalmilt: “Hea tuju, mis aitamisega kaasneb, hoiab motivatsiooni kõrgel ka pärast vabatahtlikku teenistust. Avastasin eneses uusi tugevusi ja selle, et suurim pole mitte saamis-, vaid hoopis andmisrõõm”.

Ootame sind osa saama Eesti pikima ajalooga moeetendusest!

Täida ankeet kuni 4. maini SIIN!

Lisainfo leiad SIIT!

Käesoleval aastal puudutab ERKI Moeshow sotsiaalselt olulist teemat, juhtides inimeste tähelepanu privaatsusele nii virtuaalses kui meid ümbritsevas maailmas. Moesündmuse tänavune suurtoetaja on Nautica keskus ning ametlik meediapartner on Catwalk.

ERKI moesõu Foto: Tiina Kõrtsini