Foto: Vida Press
Müstika
19. aprill 2018, 13:35

„Appi, mu laps on selgeltnägija!“ ehk Mida küsivad eestlased selgeltnägijatelt? (2)

Facebookis üle 3000 inimese koondav foorum „Selgeltnägijad ja meediumid – küsimused ja arutelu!“ pakub abi igale elujuhtumile. Olgu selleks surnud vanaema, selgeltnägijaks hakkav kolme-aastane laps või maalapp, mida needuse tõttu maha müüa ei saa. Vaata, milliste muredega eestlased selgeltnägijatelt nõu küsivad!

Siinkohal hoiatame, et kirjapilt on muutmata.

  • Tere. Mure selline, et mu ema suri reedel ära ja selles korteris kus koos elasime. Ei suuda nüüd siiani kodus olla sest kuidagi kõhe ja tühi on kõik. Emaga saime väga hästi läbi aga millegi pärast ei suuda seal olla. Kas ma saaksin teha midagi, et saaksin seal muretult olla, et ma midagi valesti ei teeks sest ei taha, et ema pahandaks. Vb kardan, et ta on seal kuigi tean et ta mulle halba ei taha aga see vaimude teema on kuidagi hirmutav. Vb tundun imelik ja mõne jaoks tundub see kõik naljakas aga mitte minu jaoks
  • Kas vargusega seotud asjaolusid (Kes? Mis? Kus?) on võimalik näha-teada saada?
  • See aasta on kuidagi eriti pingeliselt ja stressirohkelt alanud. Kas on ehk nn tähtede seis selline või on asi minus endas ikkagi??
  • Tere! Kas midagi võib tähendada see, et ma olen 2 korda järjest oma vanavanaema kes on surnud unes näinud? Viimane kord nägin unes, et ta helistas mulle ja küsis minult " Kas mu korteri leping sai läbi ?" ja " kuidas sul läheb ?" Kõne lõpus ütles ta mulle et varsti võtab minuga jälle ühendust. Ja eelviimane kord nägin teda keset oma elutuba kus ta tahtis mind kallistada kuid ma ei julgenud ning ta haaras mul käest kinni ja hakkas enda poole tirima ning mu ema tiris mind enda poole et ma ei peaks teda kallistama. Ette tänades :-)
  • Tere. Mu vanaema suri ära 19.11.2017. kodus on pidevalt tunne nagu mingi tume vari seisaks selja taga. Kui mu ema koorib kartuleid köögis siis ta alati tunneb et see vari oleks ta selja taga ja varem kui vanaema elas, siis ta alati istus laua taga köögis kui ema askeldas seal. Kas ta võiks tahta midagi öelda või kas ta võib ohtlik ka olla ? Pidevalt kui öösel käin tualetis, siis tunnen ka ise seda kõike. Päris hirmus on tegelikult.
  • Miks ma ärkan viimasel ajal suht tihti öösel 1 ja siis 3
  • Olen umbes aasta, pidevalt vaadanud kella, kell 11:44. Täna öösel nägin selgelt unenägu, kus olin poes ja seal oli müügil kasukas, mille hinnasildil oli täishind 11€, mis oli maha tõmmatud ja soodushinnaks oli märgitud 44 senti. Tavaliselt on alati mu unenägudes sõnum olnud, seoses sellega, mida olen näinud ja see on alati järgmine päev toimunud. Aga see numbrikombinatsioon ei ole täna midagi toonud. Mida ma sellest numbrikombinatsioonist peaksin välja lugema? Miks see pidevalt tuleb ja juba unes ka?
  • Veidratel asjaoludel kohtusid 2 inimest. justkui juhuslikult....üks asi viis teiseni. naine polnud mehest algul üldse huvitatud, initsiatiiv oli mehe poolne, hiljem naine avastas, et ta on selle mehega varem koos olnud....samasugusega, teises riigis ammu aega tagasi. Nägu, üldine välimus, habemekasv, huulekontuur kuni seksuaalsete eelistusteni välja. See on tegelikult lausa ehmatav.... oleks initsiatiiv olnud naisepoolne, oleks selge et tegemist on vanade mustritega, eelistused jne...aga teistpidi ...Lisaks onnad mõlemad nüüd justkui mingi erilise kaitsekilbi all, varem juhtus mõlemaga igasugu asju, nüüd on inimesed muutunud. väga positiivses suunas kusjuures. Aga kogu see sarnasus asjaolu juures et tegemist on väga erinevast rahvusest inimestega meestega..... Mingeid arvamusi sel teemal! :D
  • Tere. Sellineg teema siis, et 3 aastane laps vist näeb asju. Mees arvab, et olen liialt selgeltnägiate tuleproovi vaadanud. Nimelt on ta juba sünnist saadik vahtinud toanurkadesse, naernud ja jutustanud kellegi/millegiga keda mina ei näe. Probleem aga on selles, et see on viimasel ajal meie kodust elu segama hakanud. Näen kuidas laps läheb rahutuks ja hakkab närviliselt kindlasse punkti vaatama siis hakab rääkima, et lähme teise tuppa või pane uks kinni. Samal ajal ta läheb järjest närvilisemaks. Ükskord kui hakkas jälle närviliselt ringi vaatama siis ta rääkis oma ette, et läbeb kähku teise tuppa sealt ei saa koletis teda kätte. Eile kui oli me vanaema juures tahtis ta sinna ööseks jääda aga nii kui ta läks voodisse pikali naelutas oma pilgu nurka ja hakkas nihelema, et lähme teise tuppa jne. Vanaema ütles, et ta näeb seal toas koguaeg õudusunenägusid. Kodus tunneb ta end turvaliselt vaid ühes toas mis on aasta tagasi majale juurde ehitatud. oleme elanud selles majas 5 aastat. Umbes aasta tagasi oli ta õe toa ukse taga ja ei tahtunud sisse minna sest seal on onu aga siis hetke pärast ütleb, et seal ei ole kedagi. Olen püüdnud ääri veeri uurida mida ta näeb aga ta vaatab siis sinna punkti ja viib jutu kohe teisele teemale, ma ei taha teda ka veel närvilisemaks ajada ja ei ole hakanud väga hullusti torkima. Mees arvab, et teleri vaatamine on lapsele halvasti mõjunud ja et see on vaid lapse fantaasia. Võibolla ongi ja mina näen tonti seal kus seda ei ole. Seal majas on mul vanema lapsega ka üks müsteerium olnud aga see juba teine teema.