George Michael 2011. aastal.Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
19. aprill 2018, 13:13

George Michaeli eks: mulle aitab, müün George'i asjad maha! (1)

George Michaeli endine partner Fadi Fawaz kuulutas Twitteris, et töö otsimise asemel kavatseb ta hoopis superstaari isiklikke esemeid maha parseldama hakata.

44aastane Austraaliast pärit juuksur Fadi ei varja, et on oma endise kallima omastega raksus. Just tema leidis George'i 25. detsembril 2016 kodust surnuna. Laulja oli siit ilmast lahkudes vaid 53aastane. Fadi hakkas lauljaga kurameerima 2011. aastal ning kinnitab, et suhe kestis George'i surmani. Kuid staari omaste väitel olid nad juba 2015. aastal lahku läinud.

Daily Maili teatel kisklevad George'i pereliikmed ja Fadi tema varanduse pärast, mida hinnatakse 105 miljonile naelsterlingile. Juriidilisele protsessile kaikaid kodaraisse loopiva juuksuri vastasleeris on George'i õed Melanie (55) ja Yioda (57), kuid ka nõbu Alex Georgiou, kes tegutses aastaid laulja isikliku assistendi ja autojuhina.

Fadi, kes elab endiselt superstaari Põhja-Londoni kodus, tegi Twitterisse rea sissekandeid, ahastades, et ta on täiesti ilma abita jäetud. Raha on tal aga hädasti vaja, et vajalikku elustandardit säilitada.

"George Michaeli esemed on müügis, andke teada, kui huvi on," teatas Fadi sotsiaalmeedias. "Sel moel hoian endal hinge sees, kuni probleemid tema pere ja advokaadiga on lahendatud. Kuna olen abita jäänud ja kuna mitte keegi pole enam inimene."

 "Mulle aitab lugupidavast käitumisest George Michaeli ja ülejäänute vastu," kuulutas Fadi ja lisas, et jääb elupäevade lõpuni võitlema oma õiguse eest George Michaeli pärija olla. "Ning ei, ma ei lähe tööle," ennetas ta kommenteerijate uudishimutsemist.