Evelyn MikomägiFoto: facebook.com/tallinnsushicat
Inimesed
19. aprill 2018, 10:53

Evelyn Mikomägi otsib oma sushi-baarile uusi eestvedajaid

Kinnisvaraportaalis ripub kuulutus, mis teatab, et Roosikrantsi tänaval asuv sushi-baar Sushi Cat otsib oma ruumidesse uut üürilist. Sushi Cati looja Evelyn Mikomägi kinnitas Publikule, et läbirääkimised käivad erinevate huvilistega ning baarile loodetakse leida uus eestvedaja. 

Kuulutuses kirjutatakse, et üürile antakse eksklusiivne kaubadus- ja toitlustuspind, suurte vitriinakende ja eraldi sissepääsuga. "Äripind asub kahel korrusel millest 50m² on saali osa koos köögiga ning ülejäänud 0 korrusel ladu koos olmeruumiga. Köögisisustus ja ventilatsioon kuulub üürihinna sisse. Äripinnale on eraldi sissepääs ka hoovist," seisab kuulutuses. Vaata kuulutust SIIT.

"Viimased kaks aastat oleme sushi-baari rentinud välja toredale paarile, kes kohtusid omavahel Sushi Catis klienditeenindaja ja püsikliendi rollis. Kuna perre sündis neil just väike beebi ja nad kolisid soojemasse kliimasse, pole võimalik frantsiisivõtjana restoranipidamist distantsilt jätkata," selgitas Mikomägi Publikule ning lisas, et loodab südames, et leidub keegi, kes sooviks Sushi Cati kontseptsiooniga jätkata. "Ise me aastase lapse ja muude ettevõtmiste kõrvalt lihtsalt ei jõua, aga aitaks meeleldi kaasa oma teadmiste ja kogemusega."

Refereeritud artikli täisteksti loe Publikust.