Meghan MarkleFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
18. aprill 2018, 13:34

Kas Meghan Markle astub Kate'i jälgedes ja kannab pulmapäeval kaht pulmakleiti?

Daily Mail vahendab, et peagi prints Harryga abielluv Meghan Markle käib pulmas Cambridge'i hertsoginna Kate Middletoni jälgedes ning kannab samuti kaht pulmakleiti. 

Allika sõnul kannab 36aastane Meghan üht traditsioonilist ja elegantset pulmakleiti ning teist, mis saab olema palju glamuursem. Väidetavalt on Meghan oma pulmakleidi puhul, mida ta kannab St George'i kabelis toimuval laulatusel, räägitud varrukatest ja pitsist. Lähedase allika sõnul vastutab sama disainer mõlema kleidi eest. 

Cambridge'i hertsoginna Kate kandis oma pulmapäeval 2011. aastal samuti kaht kleiti, mille autoriks oli Sarah Burton Alexander McQueen'i moemajast. 

Kate ja William oma pulmapäeval Foto: Reuters/Scanpix

Vanity Fairile ütles üks allikas, et Meghan on laulatuseks valinud ühe ja õhtuseks peoks teise kleidi. "Tal on plaanis kleit kohe pärast tseremooniat ära vahetada, et ta saaks pidutseda glamuursemas ja vähem piiravas kleidis. Pulmakleit ise saab olema elegantne ja traditsiooniline."

Kate'i teine pulmakleit Foto: John Stillwell

Sahistatakse, et Meghan on kleidi disaineriks valinud Burberry, sest Meghan on selle brändi ammune austaja. Daily Mailil on ka info, et Burberry inimesed on hiljuti pidanud koosolekuid, kus on räägitud suurest PR-strateegiast ühe väga tähtsa kleidi ümber. Koosolekuid on väidetavalt peetud salaja. Ilmselgelt pole tänavu ükski kleit nii tähtis kui Meghani pulmakleit. 

Moedisainer Henry Holland on samuti teinud pakkumise, et Meghani kleidi disainib Burberry ninamees Christopher Bailey. Holland on avaldanud lootust, et kleidi autor on britt. "Oleksin väga õnnelik, kui seda teeks Bailey. Usun, et see oleks tema poolt ka kena žest, kuna Meghan on nende loomingut juba kaua kandnud."