R. KellyFoto: VIDA PRESS
Inimesed
18. aprill 2018, 12:49

Endine partner: R. Kelly nakatas mu meelega suguhaigusesse!

USA R&B-artisti R. Kellyt on tabanud järjekordne seksiteemaline süüdistus. Endine partner väidab, et laulja nakatas ta Dallases tahtlikult suguhaigusesse ning üritas temast seksiorjade haaremi liiget teha.

Anonüümseks jääda soovival naisel oli enda sõnul R&B-staariga 11 kuud kestnud suhe, mille jooksul R. Kelly olevat ta meelega suguhaigusesse nakatanud. Ühtlasi väidab naise advokaat, et 51aastane Kelly hoidis tema klienti ebaseaduslikult kinni ning üritas temast teha oma seksisekti liiget.

Advokaat Lee Merritti sõnul oli tema kliendi seksuaalsuhe R. Kellyga alguse saanud, kui naine oli 19. Merritt süüdistab artisti vägivaldses ja allutavas käitumises ning alkoholi ja uimastite andmises alaealisele. 

Kellyt, kelle tuntuim pala on "I Believe I Can Fly", on aastate jooksul süüdistatud arvukates seksuaalväärtegudes, nende seas sündsusetute fotode tegemises lastest. Mullu tabasid Kellyt süüdistused mitme noore naise kinnihoidmises nõndanimetud seksisektis ehk seksiorjade haaremis.

Mitme algaja lauljatari vanemad väitsid, et nende tütred lähenesid Kellyle lootuses oma karjääri edendada. Kuid staar hoidvat noori naisi Atlanta ja Chicago üürikortereis kinni ning kasutavat seksiorjadena.

Toona kinnitas laulja esindaja Washington Postile, et tema klient eitab kategooriliselt kõiki väiteid.