Elina NechayevaFoto: Erlend Štaub
Üritused
18. aprill 2018, 09:49

Hirmkallid projektorid said Eurovisioni võistluspaiga lakke, kuid kas Eesti neid ka kasutab, pole veel selge (9)

Eurovisioni produktsiooniboss Ola Melzig hoiab kõiki fänne oma kodulehel kursis sellega, kuidas tänavuse võistluse lava kerkib. Nagu me juba teame, läheb Eestil vaja hirmkalleid projektoreid, mis juba ka Altice Arenale paigaldatud on, kuid kas me neid ka kasutame, on veel lahtine. 

Ola Melzig kirjutab blogis, et lava kohale on juba paigaldatud poom ning see näeb hea välja. "Keskel rippuv asjandus on üks Panasonic PT-RZ31 laserprojektoritest, mille paigaldame nende delegatsioonide tarbeks, kes oma esituses projektsiooni kasutavad."

Eurolava kerkib Foto: Kuvatõmmis (m-m-pr.com))

Teatavasti maksab projektorite kasutamine Eurovisionil Eesti jaoks lausa 65 000 eurot. Eesti delegatsioonijuht Mart Normet kinnitas eile Publikule, et see raha pole veel koos. produktsiooniboss Ola Melzig kommenteeris Publikule ka, et projektorid ei ole mõeldud vaid ühele riigile. "Need ei ole spetsiifiliselt Eesti jaoks sinna pandud. Meil on plaan valmis juhuks kui Eesti kinnitab projektorite kasutamise. Mida ma loodan, et juhtub, sest see annab minu arust esitusele väga palju juurde. See teeb Eesti esituse unikaalseks tervel meie šõul ja see näeks välja absoluutselt imeline," sõnas Melzig.

Refereeritud artikli täisteksti loe Publikust.

Eelmisel nädalal rääkis Ola Melzig Õhtulehele, et suurim erinevus tänavuse ja eelnevate aastate lavade vahel on see, et sel aastal ei ole laval suuri LED-ekraane. "Fookus on seal, kus ta olema peab – artistil – selle asemel, et taustal lendaksid halva resolutsiooniga videoseinal totakad liblikad või banaanid. Me küll lubame artistidel oma raha eest videot kasutada, sest usume, et kui asi on tehtud spetsiifiliselt mingile kindlale esitusele, annab see esitusele väärtust juurde. Eesti esitus on selles osas suurepärane näide," põhjendas mees.