Urmas KolsarFoto: Erakogu
Inimesed
18. aprill 2018, 11:54

Urmas Kolsar lahkub Power Hit Radio programmijuhi kohalt: minu suhe raadioga ei katke täielikult, vaid muudab vormi (1)

Eile avaldas meelelahutusportaal Elu24 uudise, et raadiojaama Power Hit Radio pikaaegne programmijuht Urmas Kolsar lahkub pärast 18 aastat programmijuhi kohalt. "Minu suhe raadioga ei katke täielikult, vaid muudab vormi," täpsustab Kolsar Õhtulehele. "Nimelt jääb see kestma mulle viimasel ajal rohkem sisulist huvi pakkunud heliprodutseeringu osas."

Mehe peamiseks põhjuseks ametikohalt tagasiastumisel on olnud töö Pärnu legendaarse rannaklubi Sunset meeskonnas. "See on olnud paralleelne töö juba mõnda aega ning nõuab üha enam aega. Mul on hea meel, et 18 aastat tagasi minu poolt käivitatud Power Hit Radio on nii pikalt raadiomaastikul kenasti toimetanud ja kanda kinnitanud.

DJ-ametit ei kavatse Kolsar siiski nurka visata: "Üritan DJ-na end väljendada nii palju kui ajaliselt võimalik. Kuna mu isiklik sümpaatia kuulub klassikalisele instrumentaalmuusikale ning underground-muusikaskeenele, siis loodan, et Eestis jätkub sellele ikka huvilisi," räägib Urmas.

"Suvel alustame Pärnu rannas ka ühe üllatusega päevase ürituse näol, kus saavad väljundi ka noored talendid, seega loodetavasti saab olema lõbus," valgustab Kolsar oma lähituleviku plaane.

Enda mantlipärija Allan Vinogradovi kohta, kes on aastaid olnud ka StarFMi programmijuht, jagab Kolsar vaid kiidusõnu: "Olen kindel, et ta suudab Power Hit Radio mõju ja tugevust veelgi kasvatada."

Õhtuleht võttis ühendust Power Hit Radio uue programmijuhi Allan Vinogradoviga, kes võtab ametikoha üle 23. aprillil: "Hetkel on veel liiga vara kommenteerida," lausus mees.