UsherFoto: Vida Press
Inimesed
17. aprill 2018, 17:05

Räppar Usheri kodust varastati 820 000 dollari väärtuses juveele ja sularaha (3)

Räppar Usherit tabas õnnetu saatuselöök – tema kodust rööviti 820 000 dollari ehk umbes 660 000 euro väärtuses raha ja juveele, vahendab The Blast. Kahjuks pole Usheril võimalik röövleid isegi turvakaamera video abil tuvastada, sest ka need varastati!

Politseile teatas vargusest Usheri eksnaine Grace Miguel, kellele andis asjast teada mehe koduabiline. Koduabiline ütles, et kui ta 29. märtsil koju jõudis, avastas ta teiselt korruselt jalajälje, alumisel korrusel padjalt käejälje ning alumise korruse kardinad olid eest lükatud. 

Seejärel läks koduabiline turvaruumi, et vaadata truvasalvestisi, kuid avastas, et salvestusboks on kadunud ning juhtmed olid läbi lõigatud. Miguel rääkis, et kui tema majja jõudis, sai ta aru, et kadunud olid mõned ehted ning kui ta helistas Usherile, et röövist teatada, avastas, et öökapil olevast karbist oli kadunud ka sularaha, mida oli politseiraporti andmetel umbes 20 000 dollarit. 

Et maja on hetkel müügis, kahtlustab Miguel, et keegi jättis akna avatud uste päeval lukust lahti ning tühjendas siis selle. Miguel on kontakteerunud maakleriga, et saada nimekiri inimestest, kes avatud uste päeval käisid. Naine arvab ka, et kõigepealt varastati väärisesemed ning vargad tulid hiljem tagasi, et ära viia ka turvasalvestised. 

Nädal enne röövi oli koduabiline märganud, et üks Usheri sõrmus on kadunud, kuid eeldas, et mees kannab seda. Ka paar päeva hiljem märkas too, et mõned ehted on puudu, kuid arvas taas, et ilmselt on need Usheril kaasas. 

Muu hulgas varastati kuus kella, millest kalleim oli väärt 220 000 dollarit (peaaegu 180 000 eurot) ning 200 000 dollarit väärt roosast kullast kaelakee.