Trad.Attack! Tallinn Music WeekilFoto: Martin Ahven
Saund
17. aprill 2018, 15:49

Tallinn Music Week otsib lemmikut Eesti artistide seast

2.– 8. aprillil toimunud Tallinn Music Week festivalil esines 262 artisti, neist 126 Eestist. Kuni kolmapäeva, 18. aprilli südaööni saab TMW kodulehel või äpis hääletada Eesti artistide poolt.

Tänavuse TMW artistiauhinna saajad selgitatakse välja nii festivali muusikaspetsialistidest delegaatide tagasiside põhjal kui ka publikuhääletuse teel kõikide 126 festivalil esinenud Eesti artistide seast.

Telia ja Telliskivi Loomelinnaku välja pandud auhinnafond 4500 eurot kuulub enim poolhääli saanud artisti(de)le. Lisaks pakub muusikaekspordi kontor Music Estonia auhinnatud artisti(de)le võimalust osaleda programmis INTRO. Kõikide hääletajate vahel lähevad loosimisele Telia välja pandud Beats kõrvaklapid.

Hääletamiseks tuleb luua TMW veebis aadressil tmw.ee/et/mytmw/login MyTMW konto ja sisse logida, seejärel minna artistide vaatesse tmw.ee/et/artistid, valida rippmenüüst „kõik riigid“ riigitähis EE, valida 126 Eesti artisti seast oma lemmik, minna tema profiilile ja klikkida poolthääle andmiseks 5 tärni.

Võitjad, nii artist(id) kui ka Beats kõrvaklappidega premeeritav hääletaja, kuulutatakse välja esmaspäeval, 23. aprillil TMW veebilehel ja Facebookis ning Telia Eesti ja Telliskivi Loomelinnaku Facebooki lehtedel.