Mariah Carey esinemas koos oma praeguse kallima, tantsija Bryan Tanakaga. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
17. aprill 2018, 12:04

Naissoost eksmänedžer süüdistab Mariah Careyt seksuaalses ahistamises (15)

Mariah Carey endine mänedžer Stella Bulochnikov alustab kohtuteed, süüdistades lauljannat seksuaalses ahistamises. Seksuaalses ahistamises on staari süüdistanud ka tema endine turvamees. 

Bulochnikov teatas reedel, et kavatseb 48aastase lauljanna kohtusse kaevata. Endine mänedžer süüdistab Mariah't USA kodanikuõiguste seaduse ning õiglase palkamise ja elukohaõiguse rikkumises, aga ka lepingu rikkumises.

TMZ.comi andmeil on Stella süüdistanud Mariah't seksuaalses ahistamises. Eksmänedžer väidab, et lauljanna ilmus sageli tema ette ihualasti. Veel kinnitab Bulochnikov, et Carey pruugib narkootikume.

Stella Bulochnikov Foto: Vida Press

Bulochnikov nõuab väidetavalt nii kahjutasu kui ka intresse: tema sõnul võlgneb Carey talle raha, sest ta vallandati kolmeaastase lepingu keskel. 

Carey esindaja väitis New York Postile, et töösuhe Bulochnikoviga katkestati, kuna too ei suutnud oma tööd tõhusalt teha ning vedas Mariah't alt. Töölepingut polevat neil olnud. "Ta levitab väärväiteid kõigile meediaväljaannetele, kes neid on valmis avaldama. Valedele ja ähvardustele me ei reageeri. Kui aga see frivoolne ja alusetu väide kohtusse antakse, kaitseme end jõuliselt ja edukalt."

Carey esindaja lisab: "Huvitaval kombel on nüüd esimene advokaat nõustunud Stella nimel edasisi samme astuma. Varasemad kolm advokaati keeldusid seda tegemast."