"Siberi võmmi" näitlejad Veikko Täär (Viktor Korol) ja Robert Annus (Anders Prikk)Foto: Erlend Štaub
Tele
17. aprill 2018, 11:51

Lugeja küsib: kas „Siberi võmm“ jätkab uuel hooajal või mitte?

Järgmisel nädalal jõuab Kanal 2 ekraanile aasta teleseriaali tiitliga pärjatud „Siberi võmmi“ hooaja viimane osa. Õhtulehe lugeja uurib, kas seriaal ka uuel hooajal jätkab.

„„Siberi võmmi“ Facebooki lehel on avaldatud postitus, kus on kirjas, et lõppenud on sarja viimane võttepäev, mis on seni viimane. Postitusest jääb mulje, et see jääbki viimaseks. Kas tõesti „Siberi võmm“ uuel hooajal ei jätka?“ küsib murelik televaataja.

„Siin mõned ekslusiivsed hetked eilsest võttepäevast (16.04.), seni viimasest. Kallis perekond, Võmmi-perekond, me oleme käinud koos ikka päris pika tee - 9 hooaega, 109 episoodi ja 335 võttepäeva! See on peaaegu terve aasta koos veedetud aega! Aitäh kõigile, kes on kaasa teinud ja kaasa elanud. Õhtul näeme! 108. episoodi "Mustkunst", special guest star on köögivõlur Enn Tobreluts!“ kirjutatakse Facebookis. 

Sarja stsenarist ja režissöör Gerda Kordemets tunnistas Õhtulehele kaks nädalat tagasi antud intervjuus, et tõesti on sarja edasine saatus lahtine, sest uueks hooajaks veel tellimust tehtud pole. „Kanali omanikud on vahetunud, eks neil ole keeruline orienteeruda ja saan aru, et ka rahaga on raske.“ Kuna Gerda hakkab augustis ka filmi tegema, tuleks uueks hooajaks juba kevadel mõned episoodid ära filmida. „Loodan, et telemaailmas mõeldakse nii, et kes siis head lüpsilehma tapale viib. Arvestades ka EFTA auhinda, siis ehk meid ikka veel tahetakse,“ rääkis ta.

Lisaks ütles Gerda, et Siberi liin on end sarjas juba ammendanud ja kui uuele hooajale roheline tuli antakse, tuleks tal meeskonnaga maha istuda ja mõelda, kuidas sarja taas pisut värskendada. „Praegu pole me sellega tegelnud, sest ei tea, kas seda vaja on. Tühja tööd ei taha ju teha.“

Küsisime ka Kanal 2-lt, kas „Siberi võmm“ sügisel jätkub või mitte. „Sügishooajal jätkuvad Kanal 2 ekraanil paljud vaatajate senised lemmikud ning tulemas on ka nii mõndagi uut põnevat. Täpsemalt saame Kanal 2 uuest hooajast rääkida juba suvel,“ vastas Kanal 2 esindaja.