Anna-Greta ja Margus TsahknaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
17. aprill 2018, 09:33

Õnnitlused! Anna-Greta ja Margus Tsahkna perre sündis poeg Franz (6)

Eile õhtul tervitasid Margus ja Anna-Greta Tsahkna oma perre uut liiget - ilmavalgust nägi pisipoeg Franz. Margus annab imelisest sündmusest teada pildiga oma Facebooki lehel. "Eile õhtul sündis meie Franz! Kõik õnnelikud," kirjutab ta.

Margus ja Anna-Greta rääkisid beebiootusest eelmise aasta lõpus Kroonikas.  „Arutasime suvel ehitajatega teise korruse võimalikku ümberehitust ja ühel hetkel ma ütlesin mingi sellise lause, et oleks siis beebi tulemas – ma saaks aru, et seda on mõtet teha,“ muheles naine ja ütles, et ümberehitus jäi küll tegemata. 

Anna-Greta rääkis, et kolmanda lapse ootus on kulgenud rahulikult - Anna-Greta rääkis, et uuest olukorrast annab märku ainult paisuv kõht, mis vanadesse riietesse enam mahtuda ei taha. "Me oleme oma pere algusest peale näinud sellisena, kus kasvab vähemalt kolm last - ja kunas siis veel kui mitte praegu oma unistused ellu viia," rääkis Margus. 

Soo osas ütlesid abikaasad, et see on nende peres traditisiooniliselt üllatuseks jäänud ja peamine on, et lapse tervis oleks korras. Detsembris ei olnud nad kaalunud veel ka nimevariante. "Margaretil ja Arturil kuidagi juhuslikult sattus nimesse kaks r-i, aga me pole kindlad, kas see nüüd otsustavaks tingimuseks saab. Esimesed lapsed said nime siis, kui nad sündisid ja me neile otsa vaatasime," ütles Anna-Greta.

Anna-Greta ja Marguse peres kasvavad juba kümnene Artur ja 12aastane Margaret.