Tele
16. aprill 2018, 15:42

„Pealtnägija“: vähiga võidelnud väike Annabel seljatas haiguse ja pääses haiglast (25)

Selle nädala "Pealtnägija" toob vaatajani ühe eriti südamliku loo. Saatemeeskond annab oma Facebooki lehel teada, et paljude eestlaste südameid puudutanud väike Annabel, kes vähiga võitles, on haiglast välja pääsenud.

Annabeli lugu jõudis avalikkuse ette eelmisel aastal. Septembris Lagedi koolis kooliteed alustanud Annabelil avastati 2016. aasta novembris üks vihaseim lasteea pahaloomuline haigus – närvisüsteemiga seotud kasvaja neuroblastoom. Pahalase avastamise hetkeks oli see endale võtnud poole tüdruku rindkerest, painutanud kõveraks selgroo ning surunud kokku ühe kopsu. Haiglasse tõtati kui pealtnäha täiesti tervel lapsel tekkis ühel tavalisel õhtupoolikul ootamatult õhupuudus. Arstid diagnoosisid kolmanda staadiumi kõrge riskiga vähi. 

Väike tüdruk võitles vapralt ning "Pealtnägija" annab teada, et nüüd on Annabel tervis korras. "Eelmisel nädalal kirjutati Tallinna lastehaiglast ilma suurema kära ja pidulikkuseta välja üks väike patsient ning ühtlasi kanti viimane peatükk uskumatu võitluse loosse. See, mida tegi pisike Annabel Sepp, on mitmes mõttes erakordne ja inspireeriv. Vähihaige tüdruk võitles end arstide abil välja peaaegu lootusetust seisust, aga see seitsmeaastane saavutas veel midagi palju enamat," kirjutab "Pealtnägija".