"Legendide lahing", Anni RahulaFoto: Mihkel Maripuu/Kanal 2
Tele
22. aprill 2018, 22:30

Anni Rahula "Legendide lahingu" kaotusest: natuke karmavõlga on kustutatud (5)

"Õel tunne tuli selliseid teravaid kommentaare öeldes," tunnistas jalgpallikohtuniku ametit pidav Anni Rahula pärast meeleolukat räpilahingut saates "Legendide lahing". Tema vastane, La La Ladies´i laulja Kethi Uibomägi tundis saatevõidu üle suurt rõõmu. "See on vist mu esimene ametlik tunnustus, mille olen saanud, kui välja arvata üks kunagine missivõistluse auhind."

Uibomägi, kes on publiku tähelepanu ja rambivalgusega harjunud, lausus, et lavanärvi ei olnud tal kordagi, kuigi räppimine oli tema jaoks uus kogemus. "Võtan alati lava peal mingi rolli ja üritan sellesse sisse minna," lausus ta. Samas tunnistas Anni, et teatud närvikõdi oli tal ikka sees, sest ta kartis sõnadega eksida. Tüdrukud on ühisel arvamusel, et kõige valusam oli ise teisele halvasti öelda. "Minule ei läinud üldse hinge see, mis Anni mulle ütles, see ajas mind pigem naerma. Aga see, mida teisele ütled, mõjus palju hullemini," rääkis Uibomägi.

"Mina mõtlesin, et tekst võiks minu kohta isegi teravam olla," arvas Uibomägi. "Minu arust oli see ikka väga lõbus - mulle meeldib enda üle naerda." Kethi ütles, et pärast sellist kogemust võib julgelt hakata mõtlema räpikursuste andmise peale. Kuna Kethi mainis lava peal korduvalt, et tal oli oma saatementoriga mitmedimensiooniline suhtlus, uurisime ka, milles see väljendus. "See oli väga sügav suhtlus - saatsime mõned e-kirjad ja kohtusime eile proovis,"

Anni ütles, et on kaotuse üle isegi õnnelik. Teisele halvasti ütlemine, isegi kui seda tehakse läbi nalja, tekitas piisavalt ebameeldivat tunnet. "Tegin küll seda naljaga, aga halb tunne oli ikka sees. Selles suhtes on mul kergendus, et võidu haaras Kethi - natuke seda karmavõlga on kustutatud," lausus Anni.

Oma uhke auhinna plaanib Kethi panna auväärsele kohale. "Mul on just koridoris värskelt värvitud sein, kus ei olegi midagi. Ja kuna tegemist on minu esimese auhinnaga, siis peaks see just seal olema."