Superstaarisaate teisest finaalsaatest langes välja Rauno Gutman.Foto: Tiina Kõrtsini
Üritused
15. aprill 2018, 22:52

Superstaarisaatest välja langenud Rauno: ma ei jäänud oma etteastega rahule ja teadsin, et täna lahkun mina (19)

Teisest superstaarisaate finaalist langes välja Rauno Gutman, kes laulis tuntud retrohitti "Nothing Matters At All". Kohtunikke Rauno etteaste täna ei võlunud, noormees tunnistab ka ise, et ta ei jäänud täna oma esitusega rahule. 

"Ma ei jäänud oma esitusega rahule, see lugu ei olnud just minu jaoks. Nagu Koit mainis, et ma tundsin natukene ebakindlust, ma ei pannud kõike sisse, ega andnud täielikku emotsiooni," tõdeb ta. 

Olenemata väljalangemisest on Rauno tegelikult õnnelik. "Meil on kaheksa inimest siin alles, kes on võimalikult head. Soovin neile palju edu. Ise olen väga õnnelik, et üheksa parima hulka sain. Muusikaga tegelen kindlasti edasi, isegi paar projekti on käsil," tunnistab noormees. "Hetkel käime Stigi (Stig Rästa - toim.) stuudios, teeme endise Cartooni liikmega Hugoga (Hugo Martin Maasikas - toim.) projekti, Kevin Niglasega midagi aretame," räägib ta.

Oma tänase võistlusloo valis ta täna, kuna see lugu talle meeldib ja talle seda ka soovitati.

"Me täitsime kandideerides staariankeedi ja pidime sinna kirjutama ka oma "salajaselt nauditava" loo, see ongi see lugu. Ma olin seda enne karaokebaaris ka laulnud. Kuna täna oli retrovoor, siis mõtlesin, et teeme ära! Vahet ei ole, kas tuleb või ei tule, peaasi, et tehtud saab. Tehtud ma sain, ei tulnud, aga õnnelik olen sellegi poolest," jääb noormees positiivseks. 

Kohtunikud andsid täna Rauno etteastele üpriski negatiivset tagasisidet. Mihkel Raud ütles, et Rauno nägi täna väsinud välja, Inese arvates oli ta mugavustsoonis, Koidu arvates oli Rauno laval ebakindel. 

Kas Rauno arvates võivad kohtunike kurjad kommentaarid mõjutada ka televaatajate hääletamist?

"Kindlasti televaatajad on just vastupidised just kohtunikele," arvab ta. "Näiteks lohutusvoorus, kust ma finaali pääsesin, seal ma sain Mihkel Raualt teravat kriitikat, aga vaatajad just hääletavad nende poolt, kes saavad halbu kommentaare. Täna sain ka, aga ma tundsin, et mu laul ei tulnud nii hästi välja," tõdeb ta.

"Ma ütlesin ka Jaagupile täna, et see olen mina täna, kes läheb. Kui sinna ette jõudsime kolmekesi, siis ütlesin ka, et mina lähen täna, teie jätkate, andke endast parim," tunnistab noormees.

Seega saates jätkab superstaariks saamise nimel kaheksa noort lauljat. Rauno enda lemmikut nende seast valida ei oska. "Nad kõik on mu lemmikud, ma ei suuda valida nende seas!" ütleb ta.

Allesjäänud finalistidele jagab ta järgmised soovitusi: "Kindlasti pange täie rauaga, see saade on mõnus ja väike periood teie elust, nautige täiel rinnal!"