Meghan ja HarryFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. aprill 2018, 13:02

Meghan Markle'i ekspeika tüdines naise diivatsemisest (4)

Vaid kuu aega enne järjekordset kuninglikku pulma, kui paari lähevad endine näitlejatar Meghan Markle ja prints Harry, tuleb naise kohta avalikuks nii mõndagi. Nüüd on suu lahti teinud Meghani endine peika, kokk Corey Vitiello, kelle sõnul Meghan täielik diiva, vahendab Radar online

Markle ja Vitiello käisid kohtamas kolm kuud enne seda, kui Meghan hakkas käima prints Harryga. Allikate andmetel oli Meghanil kombeks mees alandada, uhkustades tolle sõprade ees, et ta on kuulus näitleja Ameerika teleseriaalis "Suits". Viimiane piisk mehe karikasse oli see, kui tema sõbrad kiitsid taevani 38aastast kokka, kes oli leiutanud uue pastaroa, kuid Meghan väitis, et mõtles selle hoopis ise välja!

 

Meghan ja Corey olid paar aastatel 2014-2016, pärast seda, kui Meghani abielu Trevor Engelsoniga luhta läks. Meghan armus kokka, kui tema ja mõned võttemeeskonna liikmed käisid Torontos söömas mehe restoranis ning Meghanit võlus see, et ka Corey oli kuulus. 

Mehe ema Joanne Vitiello rääkis, et peagi hakkas paarike koos aega veetma Meghani üürimajas, mis asus Corey restorani lähistel ning neile meeldis koos kodus aega veeta ja süüa teha. 2015. aastal veetis Meghan jõulud mehe perega ja meeldis neil väga. 

"Tal oli väga hea huumorimeel. Me väga nautisime temaga aja veetmist," rääkis mehe ema. "Neil oli tõsi taga, kui nad koos Meghani majas elasid. Nad olid mõlemad kolmekümnendates, seega mitte enam lapsed."

Corey ema ütleb, et ta ei tea, miks paarike lahku läks, kuid Meghan hoidis Joanne'iga meilitsi ühendust ja ütles, et ta käib ka teistega kohtamas. Siiski ei maininug Meghan kunagi, et käib kohtamas prints Harryga.