Inimesed

Režissöör Rain Tolk: ma ei teeks reklaami EKRE-le või Vladimir Žirinovskile (195)

LISA KOMMENTAAR

16. aprill 2018, 09:31
Kremli palgalolevad paremäärmuslased, kes pidevalt kõiki ja kõike head ning ilusat sopaga üle valavad, on Eestimaa ja eesti rahva reeturid.
jälle modereeritakse16. aprill 2018, 09:20
pidevalt on nende ekre h a g i j a . te h a m m . a s te vahel kõik edukad eestlased nagu presidendid Kaljulaid ja Ilves, edasi Ivo Linna, Ojasoo, Ligi, Kross, Talvik, Nestor, isegi peaminister Jüri Ratas ...jne... jne Nüüd on siis järjekordselt härra Tolki k a l l a l e k a r a t u d.
Ja nii sõimavad ja laimavad nad kadedusest lõhkevate Helmede käsul selliseid tunnustatud eestlasi söögi alla ja söögi peale, 24/7.
Selliste räigete kommentaaride ja veel igasuguste muude t o t r u s t e ning ämbritekolistamiste pärast ongi Ekre erakonna maine madalam kui maarohi.
EKRE on selline opositsioon16. aprill 2018, 08:41
nagu olema peab.Väga palju aastaid oli keskerakond opositsioonis, aga see oli vaid formaalne, nüüd võimul olles astuvad rõõmsalt ja uhkelt reformarite kingades edasi.Mõelge ,aga mitte Tolgi ajudega.
Triin16. aprill 2018, 07:39
Tolk, Lill, Võigemast ( ja teised kultuuriinimesed), Agur, Kaljulaid, Keskerakond täies koosseisus, osa "isamaalasi", muidugi sotsid----on pidevalt valvel, et eestlastel ei tekiks mingitki soovi nõuda "Põhiseaduse" täitmist. Neile pole tähtis see, et meile -eestlastele on see maalapp AINUS kus kõlaks eesti keel ja säiliks ka kultuur (mitte ainult lavalaudadel---nagu VF. väikerahvastel jäänud). Ära tee reklaami kui ei soovi,kuid halvustada ühte eesti parlamendi erakond,kelle poolt hääletab 14 % eestlastest (seega need eestlased on härrakese silmis pisikesed räuskavad žirinovskid), räpakollid, alaarenenud põhjakiht (see on siis oma rahva ja maa armastuse halvustav diagnoos) . Hoopis paremad on keskerakondlased,sotsid jne---kes aina varjamatult jutlustavad rahvuse ja rahvusluse häbiväärsusest (ainult venelased võivad seda rõhutada) ,düstroofia, ebanormaalsus, egoism---ja siis imestab R. Linna,et eestlased on kurjad,muudkui naerata kui sulle juba igal sammul nuga selga lüüakse ja õela rõõmuga seda haavas keeratakse. Häbene,et eestlane julged olla. Olen EKRE valija ja mingite tolkide halvustamine seda ei muuda,sest julgen tunnetada määratut ohtu mõõgast,mis eestlaste peade kohale tõstetud ja selle mõõga hoidjateks on ka tolgid.
15. aprill 2018, 21:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Moor16. aprill 2018, 02:41
Miks sellisest ajakirjanduses kirjutatakse. Kas võitis lotoga või hakkab surma? Äkki tükib poliitikasse? Õudne!
Karin15. aprill 2018, 21:08
Lihtsalt ei mõista, kust tulevad Tolgi - sugused oma isamaa ja omaenda rahvuse vihkajad ?
Kui Tolk üleüldse on eestlane, kahtlen selles sügavalt.
Või on tõesti asi ainult rahas ?
to kurb16. aprill 2018, 00:28
Palgaline, lõpeta ära.
Miks Tolk ei kritiseeri reforme, sotse, irl-i ? Küllaga on neid põhjust arvustada.
kurb15. aprill 2018, 20:46
Siin on vaja üks täpsustus teha - paljud siiralt usuvad ja loodavad, et ekre on mingi alternatiiv teistele allakäinud parteidele, kuid kahjuks nad pole seda, oleks tore teisiti näha, aga faktid ei toeta seda.
Tegelikult on nii kahju, et meil pole mingit ausat parteid kelle poolt hääl anda. Peame valima erinevate näitlejate vahel.
15. aprill 2018, 21:08
Mina siis nende erinevate näitajate põhjal valin EKRE.
Tänan nõuande eest!
oh. õudust15. aprill 2018, 20:18
Millised kohutabd laimu-, sopa- ja mürgikommentaarid on ekre ajupeetusega elemendid siin kõikide poolt hinnatud härra Tolki pihta teele saadetud.
Ja siis veel need ekred imestavad, miks ekrelasi küll põlatakse, lugupidamisest rääkimata.
Järgmistel Riigikogu valimistel saate kõik need sopabumerangi täiega tagasi st kukute haledamast haledamalt edasi nagu siiani see on toimunud.
15. aprill 2018, 21:04
Ja mis oli sinu mürgikommetaari mõte - miks arvad, et sa ise ei ole ajupeetusega, kui arvad et KÕIK Tolki hindavad.
to oh, õudust16. aprill 2018, 00:29
Palgaline kommentaator mitte kuidagi ei suuda oma stiili muuta.
Ikka täpselt ühesugune labane tekst.
OH...15. aprill 2018, 20:02
...mina arvan ka sinu kohta ühte koma teist,aga ma ei pasunda seda kõvasti.Mõttetu artikkel.Kas EKRE jala peale astunud?
15. aprill 2018, 19:35
#Õnneks miinused ja plussid näitavad, mida sellest tolgus Tolkist rahvas arvab.#
Seda kirjutas siis üks ekretolgus.
hahaahaa, miinused ja plussid näitavad...teame, teame, mida ja kuidas need miinused-plussid tekivad.
<
Need tekivad nii Ekre trollivabrikus:
Ekre esimene sinise äratuse salk
peab Helmesid või Ekret puudutavaid või kritiseerivaid isikuid, siin siis härra Tolki, sõimama, mõnitama, halvustama ja laimama.
Helme artiklite järel peavad nad aga helmedele ja üldse paremäärmuslastest populistidele kirjutama meeletuid kiidulaule,
teine salk
õhutab meeletut võõrviha
ja sõimab normaalse mõistusega ja edukaid eestlasi, nagu meie presidenti jt
kolmas salk
laob oma poiste kommentaaridele massiviisi plusse ja
mitte-ekrelastele laotakse siis massiviisi miinuseid.
Nii on lood ja laulud nende plusside ja miinuste arvuga…ekriidike.
Nende parem- ja vasakäärmuslaste ru.malate juhtide ja nende kommenteerijate ajud pole seda siiani ikka veel jaganud, et
eesti rahva mõtlemistase ja individuaalne analüütiline areng on 10 korda kõrgemad kui kõigil neil ajupeetusega ekrelastel kokku.
Nii on mõistusega eestlased ka sellistele ekrelaste plusside-miinuste võrdlustele ja üleüldse nende silmamoondamistele täiesti allutamatud.
palju tühje sõnu15. aprill 2018, 19:48
Mis sa küll sööd, et sa nii tark oled?
15. aprill 2018, 19:49
... ja miks viha õhutad?
sel juhul15. aprill 2018, 19:52
oled sa ise vihaõhutaja ja vähemuste tagakiusaja.Ka ekrelased arvavad,et sorosllased on ajudeta.No,mis inimesed need on kes kiidavad heaks üksteise pärakus sonkimise!Kas ei ole nii,et me kõik oleme eestlased ja kõigil on õigus eladfa nii,nagu nad soovivad?Sina paistad olema diktatuuriihaleja,on ainult üks partei ja üks tõde?See kõik on juba olnud.
Evelin V.15. aprill 2018, 19:28
Tule vaata, kolli pole...
15. aprill 2018, 19:21
Žirinovski õige nimi oleks Eidelstein.
EKRE ei vajagi sisutühje reklaame15. aprill 2018, 18:47
ja üldsegi peaksid köik erakonnad jätma valimisreklaami ja andma selle raha lasteaedadele lastele toidurahaks v. panema Haigekassasse. Nagunii on valimised pettus ja sisenimekirjad loevad. Neid totakaid reklaamitegijaid ülal pidada on täiesti möttetu üritus ja mahavisatud raha.
Valija15. aprill 2018, 18:27
Ja mina ei vaata ühtegi sellise tüübi tehtud reklaami. Vaata, kus nüüd tuli "geenius" Eesti reklaamiturule .Nina võiks olla ikka õigel kõrgusel ,muidu võib vihm sisse sadada.
vaataja15. aprill 2018, 17:29
Tihti on ka tõde selles, millise elukaaslasega elatakse/elati. Sellest järeldan ka , missuguse inimesega tegu.
Guru15. aprill 2018, 17:16
Kuid mitte mulle.Lihtne projektikaerahelves.
mm15. aprill 2018, 16:49
Tolk ja guru, no see on päeva parim nali, selle uudise koht peaks olema kusagil naljanurgas
Julk-Rain Kalkuni-TOLKam15. aprill 2018, 16:26
mõttetu tolkam!Kui selle tolguse saade või film hakkab,paluks ennem mainida,et TOLKam käkerdas selle,siis saan teisele kanalile minna.
Tolgile15. aprill 2018, 16:04
Tolk, kui sulle ei kõlba Eesti ja eestlased, koli palun ära kuskile araabiamaale, aga ära solva isamaalisi eestlasi.
Väga alatu ja inetu sinust.
Lugeja15. aprill 2018, 16:12
Ekrel pole isamaalisusega midagi pistmist. Nad on marurahvuslased sõltumata rahvusest, täpselt nagu Žirinovski. Lajatamine ja röökimine on peamine, ning mõistus, ehk mille nimel teisejärguline. Isamaalisust on aga hea petukilbina kasutada, kuna seda ei tohiks keegi kritiseerida.
Marus rahvuslane15. aprill 2018, 16:30
Eestlane peab olema marurahvuslane, see on meil geenides, muidu ei oleks m e siiani vastu pidanud, kui arvestada, kes meil idanaaber on. Vanades eesti rahva juttudes ärkasid vanemad tihtipeale väikse lapse kisa peale, ta tundis koheselt salaja kambri tunginud võõra ära. Kõik eestlased tunnevad, ma lugesin 70-ndate aastate lõpul väliseesti ajakirja Mana. Seal ei saanud väliseestlased aru, kuidas kohalikud eestlased ilmeksimatult tundsid venelase ära, nemad ei suutnud vahet teha. Ainult niimoodi, ei maksa meid suurrahvaste malli järgi mõõta, see oleks hukk nii meie riigile kui rahvale. Elagu Eesti!
et siis15. aprill 2018, 19:58
sinu isamaalisus tähendab islamiseerimist?Varu kannatust.Kõik see tuleb,sest kogu meedia kuulub globalistidele,kellele kuulub ka rahatrükipress.Väike osa rahvuslasi ei suuda võidelda maailma satanistidest rahatuusade vastu.Küll tuleb häving ja hammaste kiristamine kõik see millest sinu perverssne aju unistab!
lugege15. aprill 2018, 16:29
Lugege näiteks Martin Helme sõnavõtte keskkonna ja karusloomakasvatuse teemadel - 101% demagoog on see inimene, samasuguse totra naeratusega nagu Siim Kallas.
täpselt15. aprill 2018, 16:51
mart helme on ju petis ja varas. tegels vanalinnas rahapesu baariga, poole aasta pärast pandi see kinni, martin virutas raamatupidamise dokumendid, ja ta naine sai vähemalt karistada, saadeti üldkasulikku tööd tegema, lehti riisuma koos teiste vangidega
Eino Taruk15. aprill 2018, 17:47
Ah et siis karusloomakasvatuse vastaste ja veganisekti usujutlused ei olegi äkki demagoogia?
to Lugeja, lugege, täpselt15. aprill 2018, 19:29
Palgaline, palju sa neid komme vorbid.
Ära nii rahaahneks mine.
ekrele vesi peale15. aprill 2018, 16:02
Minu jaoks pole ekret olema alates päevast mil nad otsustasid Madissonile tema patud andestada.
Kohe uue parteina esile tulles kasutasid vanade mahakäinud parteide ideoloogiat.
xxx15. aprill 2018, 16:18
kuidas teised erakonnad siis sinu jaoks veel eksisteerivad, kõigil on ju patustajaid kellele andestatakse..kas sina ei ole millegagi eksinud? Vot ei usu. Ja see oli pisitegu, selliseid inimesi on terve maailm täis ja sellest ei ole see maailm ka hullemaks läinud. Ma ei tea kui vana sa oled, aga kõik kes nõuka ajal elasid, on omale midagi koju toonud ja neid ei peeta vargaks ja see telefoni lugu oli üldse selline, et ega ta seda kellegi taskust ei võtnud..taksojuhid ja baarmenid on ka vist vargad, kui ei hakka hullumoodi taga ajama, kelle telefon vedelema jäänud on...
/15. aprill 2018, 16:26
Kui sa tuled suure jutuga ja ennast kiites alternatiivse parteina ja siis kohe lased avalikult püksid täis, sorry pole andestatav.
15. aprill 2018, 18:48
ja tuligi vastuseks kohe ekretrollide vana ja äraleierdatud lugulaul
- aga teised teevad ju kaa!
- isegi taksojuhid ja baarmenid teevad kaa!
Eino Taruk15. aprill 2018, 16:30
Millised patuD siis? Mitmuses nimelt. Mina mäletan vaid ühte skandaali mis mingil määral patuks kvalifitseeruda võib, ja see on teada tuntud telefoniteema. Ülejäänud kaks, mida sina ilmselt patuks pead kuid mina siin isegi ei maini, on olnud lihtsalt meedia laimukampaaniad, ja ei midagi enamat.
taruk ära targuta15. aprill 2018, 16:45
Mul mitu sõpra töötas temaga laevas ja ta oligi üks tühine sulipoiss ja piiluja, asi mätsiti ekre toel kinni.
Eino TAruk15. aprill 2018, 17:49
"taruk ära targuta"
Aitäh, sinu kommentaar on minu väite tõestuseks.
TO TARUK ÄRA TARGUTA 16.4515. aprill 2018, 18:49
Palgaline, lõpeta ära oma nõme tänitamine.
Nii rahaahne ära ka ole.
15. aprill 2018, 21:10
Katkine grammofoniplaat pandi jälle peale.
Eino Taruk15. aprill 2018, 16:33
Laimukampaania või anonüümsete süüdistuste peale tuha pähe raputamine ja tagasi astumine on lumehelbekeste käitumine, ja EKRE ei ole lumehelbekeste erakond, sellest võiksid mõned juba aru saada, ning üritamise lõpetada
olete15. aprill 2018, 19:59
sama tüütud, kui vene trollid, eks teil sama eesmärk ka.
õudne15. aprill 2018, 15:57
Kuidagi palju on isamaa reetureid me tillukese rahva hulgas.
Veel saab kinnitust väide, et rahaahnus on saatanast.
õudne jah15. aprill 2018, 18:55
Ratas ütles selge sõnaga, et
Helmed on Eesti riigi õõnestajad.
See tähendab nad on meie vaenlased ehk reeturid!
15. aprill 2018, 19:52
ratas ütles seda küüditajate kaitseks
ekre on arengupuue15. aprill 2018, 15:52
ekre ühendabki eestis - vaimselt madalamaid, kergeusklikke, rumalaid, oodinit, kalevipoegi, maakad, kolhoosnike, osse
to ekre on arengupuue15. aprill 2018, 16:00
Palgaline, väga madal, lapsik ja rumal on mõnitada maainimesi.
Kust su toidulaud tuleb ? ikka maalt.
Palgaline, teine kord natukene mõtle ka, mida kirjutad.
to to ekre15. aprill 2018, 16:18
no ei tule ikka küll, vii end ikka enne kurssi. pealegi ettevõtjad ja tööandjad on viimased kes ekret valiks. lapsik ja rumal oled sa ise - loe oma kommentaari
maakad toodavad inbreedsust, vaesust ja viletsust. lapsi tuleb nagu laudu saekaatrist, ometi vingutakse et pole raha :D kogu raha läheb alkoholile ja suitsule.
to 16. 1815. aprill 2018, 16:41
Kuule, palgaline, eestlaste iive on väga väike.
Ära aja araaablastega segi, neil peres 10 - 15 last.
to to to ekre15. aprill 2018, 16:46
Palgaline, kas Marokost või Süüriast kommid, seal jah peredes 10 - 15 last.
Eestis on iive väga väike.
to 16:1815. aprill 2018, 18:40
vikipeedia15. aprill 2018, 16:42
Demagoogia on kõnedes, diskussioonis, vaidluses, arutluses, propagandas jm toimuv kuulajaskonna sihipärane ja ebaaus mõjutamine. Enamasti mõjutatakse uskuma asja, mille kohta esitaja teab, et see ei ole õige, et auditoorium jääks valearvamusele ja võtaks vastu sellest tulenevad valed otsused. Ausas diskussioonis, vaidluses või arutelus püütakse demagoogiat vältida ning tugineda üksnes faktidele ja loogikale. Sõna tähendus on läbi aja muutunud.
Demagoogia on tihedalt seotud retoorika ehk kõnekunstiga. Retoorika võib sisaldada demagoogiat, kuid retoorika abil püütakse eeskätt sõnumit ilmekalt, arusaadavalt ja mõjusalt esitada.
Tahtmatu demagoogia võib tuleneda kas sellest, et kõneleja on ise demagoogia ohver, või siis tema emotsionaalsest kontrollimatusest, puudulikest teadmistest ja nõrgast loogikast. Tahtlik demagoogia võib neid kolme teeselda.
Demagoogiavõtted jagunevad järgmistesse gruppidesse:
Puuduliku loogika peale mängimine
Puudulike teadmiste peale mängimine
Emotsionaalsete reaktsioonide peale mängimine
15. aprill 2018, 16:50
Ja teie,"vaimselt kõrgemad",ei ole üldse huvitatud sellest millise nahavärviga lapsed sünnivad tuleviku Eestis ja mitu korda päevas nad palvetavad tagumikud taeva poole.Peasi, et saaksite moslemite ja mustanahaliste seltsis püherdada.EKRE kupataks teid kõiki Aafrikasse.
15. aprill 2018, 19:04
eestlane15. aprill 2018, 15:51
Õnneks miinused ja plussid näitavad, mida sellest tolgus Tolkist rahvas arvab.
uhuuu15. aprill 2018, 15:45
Eino Taruk15. aprill 2018, 16:38
Eestis on Tolk, Lätis oleks Tolgus :P
15. aprill 2018, 15:38
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to Hea näitleja küll15. aprill 2018, 15:54
Olgu hea näitleja, aga isamaa reeturit - äraandjat vaadata ei suuda.
Vastu hakkab.
Andree15. aprill 2018, 16:53
Vaata ikka,Tolk on ju näitleja,ta näitleb. Ega Tihhonov ei olnud ju ka päriselt luuraja,fasist ega Stirlitz.
to Andree15. aprill 2018, 18:52
Peab hakkama isamaa reeturit vaatama ? No see ei ole isegi naljakas.
to mis on uskumatu15. aprill 2018, 18:53
Palgaline, puhka, täna on pühapäev.
15. aprill 2018, 21:14
No miks sa siis töötad?
Joon Laud16. aprill 2018, 02:36
Ei ole hea näitleja. Õnnetu amatöör!
16. aprill 2018, 09:27
ekrelased on kremli palgalolevad Eestimaa reeturid!
mis on uskumatu15. aprill 2018, 17:47
Ekre mittesallija on siis isamaa reetur, sama nagu venelased vihkavad putini vastaseid.
Ekre on lihtsalt veidi erinev võte võimule pääsemiseks, asi pole põhimõtete erinevuses teiste parteidega.
Hea näitleja küll,15. aprill 2018, 15:32
vähemalt on mitu head rolli teinud. Aga guru? Nalja teete.
Mann15. aprill 2018, 15:09
Ja mis siis EKRE valesti teeb või tahab? Mille poolest teised erakonnad paremad on???
Teised 15. aprill 2018, 15:17
erakonnad ei väärtusta perekonda, rahvust, eesti keelt jne sellepärast ongi paremad. Multi kulti on hulka parem. Saab kõike panna.
Panomees15. aprill 2018, 15:37
Minule meeldib ka kõike panna mis liigutab. Eile näiteks panin linttraktorit, kuna ta liigutas.
15. aprill 2018, 15:23
EKRE ei salli migrante aga teised erakonnad neist unistavad aina kui "odavast" tööjõust!
Kommentaar.15. aprill 2018, 14:45
Ennustasin Trumpile võitu, ennustan EKRE le seda sama.
Kummaline15. aprill 2018, 14:42
aga Eestis on üles kasvanud terve põlvkond orjamentaliteedi ja orjapidajamentaliteediga inimesi kes halvustavad teisi. Ehe näide nn. "filmiguru " Tolk. Kas suhtumine on tingitud sellest et nendele noortele on tulnud vabadus kätte nii sama ja teadmata nõukogude perioodi tegelikkust ? Või ongi nende jaoks endiste kommunistide heietused demokraatiast elu " tõde ja õigus " ? Kahju, et meie keskel nii palju saasta üles on kasvanud.
////////////15. aprill 2018, 14:29
see aeg kui oma sõnu sööma tuleb hakata võib lausa üle öö saabuda. aga jah siis saab ju alati öelda, et raha jääb häbi kaob.
eestlane15. aprill 2018, 14:11
Ma ei vaata kunagi Tolki ja mis selle teise kääbusklouni nimi oligi filme
sama15. aprill 2018, 14:22
Ja mina15. aprill 2018, 14:08
Ei vaata kunagi Tolgi filme. Need on täielik rämps.
maendav, masendav15. aprill 2018, 13:46
Mis Eestis küll toimub ?
Omad eestlased pöörduvad omaenda rahva ellujäämise vastu.
See on nii uskumatu ja kohutav, mis toimub.
Jõudu EKRELE.
Ilmselt Tolgile makstakse hästi, peavool maksab.
Uskumatu, mida raha inimesega teeb.
jajaa15. aprill 2018, 14:08
masendav tõesti kuioma eestlased tümitavad valimatult kõiki, kellest vähegi kirjutatakse. Vaatasin siin järgemööda erinevaid artikleid ja saavad kõik, ole sa, kes tahes või tee, mida tahes.Vot see on masendav. Ja siis tuleb sinusugune, kes teisi materdab, siia moraali lugema nendele, kes teistmoodi arvamust omavad.
15. aprill 2018, 15:44
See on kaitserefleks - tunneme ohtu!
15. aprill 2018, 13:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
vatsupidi15. aprill 2018, 14:04
Nad just ei ole müüdavad marksistidele-leninistidele.
vastupidile15. aprill 2018, 14:35
see on vasakliberaalide põhipostulaat
Eks 15. aprill 2018, 15:04
enamik tänapäeva noori näitlejaid ja muidu elukunstnike on enamik orjamentaliteediga kes halvustavad teisi ja kiidavad elu " rikastamist ".
möller15. aprill 2018, 13:28
vaadates milliseid reklaame eestis valmistatakse siis kedagi siin guruks nimetamine on "guru" sõna tähenduse selge devalveerimine. tolgi meelest sõnavabadus ei loe siis, küll aga võib teha reklaame kahtlase või täiesti puuduva moraaliga rahajõmmile
Teisitimotleja15. aprill 2018, 13:27
Kull tuleb veel see aeg kui EKRE on võimul ja siis tuletatakse Tolgile neid sõnu meelde ning ega siis tema rampsfilmidele enam riigi raha ei anta. Tolk valmistagu juba varakult ette tootvale toole minekuks ja seda kino tahaks juba ise naha.
15. aprill 2018, 14:09
Muidu15. aprill 2018, 13:22
Kesse siuke üldse on?Korralik reklaamiohver!
Tore, et sa Kesikuid ei välista15. aprill 2018, 13:20
Seega Ühtse Venemaa koostööpartner sobib. Eks see Tolkus on tavalise sotsist "kultuurinimene", selliseid oli 1940 omajagu, kes kohe okupantide poole üle läksid, hakkasid küüditama ja represseerima tavalisi eestlasi. Teame, teame...
kommunistlik ajupesu15. aprill 2018, 14:05
Mõni agaram nagu Helme hakkas isegi marksismi-leninismi ideoloogiat rahvale pähe määrima.
Tubli multikult15. aprill 2018, 13:14
Väga õige, et sa terroriste ja Sorost ei välista. Tubli poiss! Pugeja!
odav 15. aprill 2018, 13:12
kuidagi ju vaja silmapaista ja kõvatada.egas muudmoodi nähtavale ju ei saa. nn kõvatajast reklaamimees omastarust.hea soovitus -põrka kusagil mujal!
azza15. aprill 2018, 12:52
Zirinovski reklaamimiseks peaks Tolk ilmsellt kodakondsust vahetama,vaevalt et see ambitsioon muidu õnnestuks
tõendatud15. aprill 2018, 12:52
Nad teevad ise endale reklaami,kerjamata reklaamigurusid.Fakt on see, et mida rohkem rahvuslikku, seda vihatum oled EL poolt ajupestute seas
No mida15. aprill 2018, 14:12
Rahvuslikku on Helmes?
Tolku netu15. aprill 2018, 12:45
Enesereklaamiks paistab EKRE kõlbavat küll!
planet15. aprill 2018, 12:28
Naljatilk, praegu just tegi. Ka negatiivne reklaam on reklaam. p.s. mina ka sotsidele ja Viktor Kingissepale ei teeks.
15. aprill 2018, 12:00
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Pos15. aprill 2018, 12:11
EKRE ei teeni vähemalt mingit võõrast klanni!
Elukutseline Setu15. aprill 2018, 12:36
On ikka üpris uskumatu, et oma rahvuse ja selle kestmajäämise vihkajad ikka ja jälle kusagil oma rumalusi kuulutavad. Kui ei meeldi Eesti Vabariigi põhiseadus, siis koli ära. Näiteks Venemaale.
või siis15. aprill 2018, 13:14
Vaevalt15. aprill 2018, 11:56
Et nad seda sinult palukski...
Qwert15. aprill 2018, 11:48
Tolk, teed küll neile reklaami kui hästi makstakse. Ka vanakuradiemale teed reklaami, kui seemaksab väga hästi, millest oleks juba patt keelduda. Keelduvad aga rumalad, targad kalkuleerivad.
Muigega15. aprill 2018, 14:41
Ju vist ei pakuta teha?
15. aprill 2018, 11:45
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
.15. aprill 2018, 12:58
lausrumalus igas sõnas.
.15. aprill 2018, 12:56
Kindlasti meeldiks Venemaale,kui Eesti rahvus kaoks,see ka vasakpoolsete unistus. 11:14 kirjurasele- lauslollus ja rumalus, kas ise ka usud mis kirjutad? Kas Poola,Ungari,Norra jne on õnnetud,värisevad,suletud? Oled ehtne ajupestud hullike.
Lüüs15. aprill 2018, 11:44
Tolk on eboprofessionaalne näitleja. Tema tegemised ja ütlemised on ebausutavad. Tolk ei vääri analüüsi.
muig15. aprill 2018, 11:42
Heeh,gurust on ikka asi kosmilistes kaugustes :)) Helmed on moment ainsad,kelle peale rahvas veel loodab . Sinust kinumees ja kõigist suurematest erakondadest on igasugune mure riigi-rahva vastu kadund ja end mammonaahnitsemisega asendanud.
Aga millisele poliitikavoolule siis teeks?15. aprill 2018, 11:36
Zirinovski (Venemaa Liberaal-Demokraatlik Partei)
Reformierakond (ALDE, Liberaal-Demokraatlike Parteide ühendus)
Keskerakond (ALDE, Liberaal-Demokraatlike Parteide ühendus)
SDE (Sotsiaaldemokraatide ja demokraatide fraktsioon)
.15. aprill 2018, 13:00
Tolk ei välista reklaami Vtegemist Vene presudendile ja nende koostööpartneritele KE-le
Crack15. aprill 2018, 11:35
Aga keda see kotib, kas teed või ei tee?
Eestis tsensuuritakse15. aprill 2018, 11:22
Tsensuursus sõnavabadus on 0 eestis!
.15. aprill 2018, 13:02
Tsensuuritakse kõvasti,moderaator töötab usinasti
Ära15. aprill 2018, 14:16
Sõima ja ropenda, siis moderaatori näpud sinuni ei ulatu!
heh15. aprill 2018, 14:27
ma ei ropenda näiteks kunagi, lihtsalt ei meeldi. aga mode on kogu aeg kraes, sest liberstid mulle ka ei meeldi ja julgen selle välja öelda.
naer naer naer15. aprill 2018, 11:18
nii lame, kuidas veel tähelepanu püüda, labane ja läbinähtav,))) häbi, häbi odavkuulsus..
Vanga15. aprill 2018, 11:30
Selle pärast, et meil sellised "geeniused" reklaame teevad (ja veel mune saavad) ongi kohalikud reklaamid nagu deliirjumis siili unenägu. Aru ei saa mida reklaamitakse ja ei ole ei naljakas ega ka kuidagi muidu emotsionaalne. Ja muidugi on sellised tegelased suured "Feliinid", muudkui tahavad filme vändata. Ainult, et millest ja milleks sellest ei saa nad ise ka aru. Aga armastus "minu elu kunstis" poosi vastu on nii suur ja vastupandamatu, et üks jura teise otsa saab paberile. Ainukeseks lohutuseks jääbki see, et reeglina ei ole raha nende lolluste realiseerimiseks.
Pole mingit tähtsust!15. aprill 2018, 11:18
EKREt ei huvita om rahva reeturid, USA firmadega võrrelses pole sa mingi guru, võib olla väikses Eestis jah.
Üks teine sallivusaktivist...15. aprill 2018, 11:12
...tunnistas hiljuti õllelauas, et tegelikult on tema seisukohad risti vastupidised, kuid elada on ju vaja ja sissetulek sõltub suures osas kultuuriministeeriumist.
pakun15. aprill 2018, 13:17
et ainult pooled sallijad on ideeliselt lausrumaIad, et ei mõista islamiinvasiooni kahjusid. teine pool on just need kasulikkuse pärast kaasa noogutavad. ja kui aus olla, siis need on veel jäIgimad.
tuleb teha vahet15. aprill 2018, 11:07
Meile kasuliku ja meile kahjuliku vahel. Neist kahest Žirinovski on olnud meile äärmiselt kasulik, meie omas peres kutsume teda "meie meheks Moskvas". Pärast suurt perestroika ja gorbatuhinat oli läänes avanemas pilt suurest, rahuarmastavast, sõbralikust ja tsiviliseeritud Venemaast. Töö, mille Žirinovski siis tegi ära selle arusaama kummutamisel, on ajalooliselt hindamatu. Tänaseks on ta taandunud selleks, kes ta tegelikult kogu aeg on olnud - Kremli õuenarriks. On ohutu ja mõttetu ja ... kasutu. EKRE on hoopis teisest mastist. Paljuski Žirinovskile omase tehnoloogiaga, aga väga palju sihikindlam.
15. aprill 2018, 11:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kehvasti otsitud15. aprill 2018, 11:21
Praegu ehk olemasolevate variantide vahel parim.
hea seegi,15. aprill 2018, 11:04
kui m õ n e l e tolgi "looming" isegi meeldib.
ja hea seegi15. aprill 2018, 11:15
kui mõni oskab kirjutada sõna looming. noh, endale võõra asjana jutumärkidesse pannes.
veelgi parem15. aprill 2018, 11:25
Üldiselt on sellise loominguga tegelevad tegelased poliitpropaganda käepikendus. Aga, kui EKRE jagaks raha?
to ja hea seegi15. aprill 2018, 13:19
kusjuures eksid, lausa elatun oma loomingust. aga valin ekre, sest kõik muud sotsimõtlemisega on eestile kahjulikud.
Smurf15. aprill 2018, 10:59
Sm. Tolk on tulihingeline eurosotsialist ,kes arvab, et EKRE ja juut Zhirinovski on kattuvad mõisted.
Ja mõelge- miks trükitakse ÕL avalehel ära selliseid avaldusi inimestelt ,keda mitte keegi ei tea ega tunne. Kes on Rein Tolkam,et tema arvamus meid huvitama peaks. See ongi brüsselimeelse meedia ajupesu!
ei ole kattuvad, ei ole15. aprill 2018, 11:17
Žirinovski on alati olnud ohutu ja oma tegevuse algaastatel oli meile äärmiselt kasulik.
leo15. aprill 2018, 10:54
Eino Taruk15. aprill 2018, 10:52
Tolk on ultravasakpoolne liberaal, see pole saladus.
krupskaja15. aprill 2018, 12:48
No see iolk sobiks näidendis mängima seda mädanenud puunotti mida LENIN laupäevakul oma inteligentsel õlal kandis.
Huvitav15. aprill 2018, 10:49
Keegi palus reklaami tolkanilt?
sid15. aprill 2018, 10:43
Madalalaubalised teevad ise ekrele piisavalt "reklaami".
15. aprill 2018, 10:39
Tallinn on neid musti täis! Tolk ei kujuta ette et need Aafrikas mustad võivad ühel heal päeval tema tütart vägistada!
loodan15. aprill 2018, 13:29
et ta saab selle kogemuse
vaatleja15. aprill 2018, 10:39
kas nüüd kohe "guru" ? pigem vast usin töömesilane, kes õite vahelt ka mõne muna leidnud.
15. aprill 2018, 10:28
Tubli Tolk, Oled hea näitleja, filmikirjutaja ja ilmselt ka hea inimene, aga neile, kes siin EKRE kaitseks visklevad, kui nad nii kõvad mehed on nagu te siin kordate, siis miks neid nii hirmasti kaitsta vaja on. PS. Te olete selges vähemuses, normaalseid inimesi on endiselt rohkem, ilmselt siinsed kommidki u kolme inimese poolt kirjutatud.
mis15. aprill 2018, 10:34
sa sogad!paranda pea ära!
haigutab15. aprill 2018, 10:47
normaalseid inimesi :)? Et täpselt on " normaalsetele " teada, millise erakonna pooldajad on normaalsed ja millised mitte. Aga tolgi kohta- kui leib hakkab laual nappima, küll siis unustatakse oma ninakus ja laiamised. Seda ajaolu on lähiminevik " arvamusliidrite "hulgas hästi kinnitanud, reegliteta. Reklaami ja filmiguru tiitel tolgile on ilmselgelt ülepaisutatud upitus..enamik ei teagi, millega mees tegeleb.
to 10.2815. aprill 2018, 13:31
sa võid ju üritada mõõdutundetu kiidulauluga tühisuse suunas, aga arvesta, et + või - saab panna igaüks vaid korra. isegi, kui kommid oleks vaid kolme hakkaja poolt kirjutatud, siis plussid ei pane sind mõtlema?
arvamus15. aprill 2018, 10:20
Kas ümberlõigatu või lihtsalt peast sots?
Alar115. aprill 2018, 10:15
Selle artikli taga paistavad selgelt välja sotside kõrvad. Nad ei suuda leppida sellega, et EKRE reiting on sotside jaoks püüdmatusse kaugusse tõusnud.
noh15. aprill 2018, 11:22
Kui rahvas muidu ei õpi, eks siis peab seda tegema taguotsa kaudu. Loodetavasti ei pea meie lapselapsed kunagi õppima koolis seda, kuidas sm,. Helme juhitud revolutsioon hävitas kulakute ja kurnajate võimu. - Kulakud ja kurnajad on lihtsalt paralleeliks. Äkki siis on tegelaseks programmeerijad ja pangatellerid. Või ükskõik kes, kes siis oma sajandat võimuperioodi pidavale Putinile närvidele käivad. Igatahes - EL orjusest vaba Eesti Venemaa koosseisus!
elgebetist15. aprill 2018, 13:58
Taguotsa kaudu käibki õige õppuseandmine.
noh15. aprill 2018, 13:32
sotsid ja ekre ei ole ammu saamas kaalukategoorias, aga sotsid, kuna neil on poliitiliste tehingute tõttu õnnestunud valitsusse saada, ei taha oma kaotust tunnistada. aga tuleb aeg, kus nad häbenevad nurgas (keda riigireetmise eest vangi pole pandud).
15. aprill 2018, 10:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ants15. aprill 2018, 10:27
Pigem oled sina oma armetu kaitsekõnega verekoer.
Aga Tolk on lihtsalt saast.
antsule15. aprill 2018, 13:34
ei ole lihtsalt saast, ikka suurekaliibriline saast on.
irw15. aprill 2018, 13:33
sallijad jagavad omavahel auhindu nagu oleks sellistel auhindadel ja auhinnatutel mingi väärtus :D
15. aprill 2018, 10:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
aga ta teeb just nii nagu tänapäeval vaja15. aprill 2018, 10:23
"Suurettevõtja Luman: inimesed peavad tulevikus lootma iseenda, mitte riigi abi peale"
Luumanni taolised palkavadki tööturult abituid , kes võetakse tööle ainult selle eesmärgi nimel, et nad luumannide rikkust kasvataksid.
ansip IV 15. aprill 2018, 15:38
Teoorias on see õige ja igasugune riigikassa nuumamine maksudega tuleb päevadelt lõpetada. Seni makstud raha eest saab keskmine Eesti elanik oma pensioni veel kätte. Pikemas perspektiivis ma nii lollil riigil mõtet ei näe.
Tom 15. aprill 2018, 10:09
Uus põlvkond idioote.on suureks.kasvanud.
eksid15. aprill 2018, 10:29
uus põlvkond teab raha väärtust. Ta on emapiimaga koos saanud arusaama, et vaid RAHAS peitub õnn ja armastus. Uus põlvkond on egoistlik, hoolimatu, saamahimuline ja varustatud kindla teadmisega, et ainult see tee viib Eldoradosse !
to eksid15. aprill 2018, 13:36
lisaks on nad kasvanud teadmisega, et raha nimel võib teha mida iganes, eetika neile piire juba ei sea.
15. aprill 2018, 10:02
ekre ei vajagi sinu nõmedaid reklaame,liberast,ekre enda teod on talle just kõige paremaks reklaamiks,aga sina tolk või tölp,kes sa iganes ka poleks,hakkad säärase suhtumisega varsti koraanile ja isisele reklaame tehema,vastasel juhul võid purilendurina viru hotelli katuselt allasööstu harjutada.
reiting15. aprill 2018, 11:24
mis ei realiseeru valimistel. loodetavasti. sest kui keegi on tüdinud ridamisi õnnetustest, siis vaid osad neist tahaksid asemele saada lõplikku katastroofi.
15. aprill 2018, 09:55
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Mony15. aprill 2018, 10:06
Kõik me oleme ostetavad ja müüdavad. Seda näeme meie valitsejate tegudest iga järjekordse päeva tõusul. Kõik oleneb aga pakutavast summast.
Sa ei peagi15. aprill 2018, 09:52
Iga veokirünnak või grupivägistamine teeb ise head kährikureklaami
kahjuks15. aprill 2018, 13:38
enamus eesti inimesi seda ei tea, sest err ja muu nn peavoolumeedia on otsustanud selle maha salata, rootsi mudel, et millest ei räägita, seda pole olemas. paraku muidugi islamjun:id ei haletse, nende eesmärk on kalifaat ja nad töötavad selle nimel. ühel hetkel ei ole riigil enam võimalik seda rahva eest varjata ka eestis, elama - näeme!
EH15. aprill 2018, 09:52
siinsete inimeste suurim viga on selles, et on kinni selles vanas halli ajastu kongis ja kes ei lase uudsus endale ligi ja tänu sellega kiratseme me kõik
tolk15. aprill 2018, 09:52
on tark mees..
ekre ja schirinowcski lihtsalt ei vaja reklaami
näe ninatarka15. aprill 2018, 09:49
mis see EKRE talle hambusse jäi... või sõltub sellest riigi rahastus
Tölpa15. aprill 2018, 09:56
Tundub, et multikulti pooldaja. Seega ei tasu rain tolkiga tegemist teha.
Mhh 15. aprill 2018, 12:02
Tolk tahab ka presidendi vastvõttu korraldada, selliste avalduse peaks ju saama.
Rain15. aprill 2018, 09:45
multikulti on hea neile , kellel on vaja odavat populaarsust. Kuid et eesti riiki ja eestalsi koos hoida , selleks on vaja uusi tegijaid ! Vanad tegijad ei saa arugi, mida vaja oleks üldse teha.
Paul15. aprill 2018, 09:43
EKRE on tubli, tõeline rahvuspartei, kes hoolib Eesti rahvast.Aga mitte sellised tolgused ,ahnitsejad,sahkerdajad, rüüstajad ja vargad nagu meil praegult võimul on,kes on valmis Eestimaa migrantidega üle uputama.Peaasi alinult ,et saaks "kasumit" ja saaks meeldida EL bossidele.
tubli küll....15. aprill 2018, 11:51
...ainult et kipub idanaabreid kiitma, ja jänkisid materdama... eriti segastel aegadel nagi viimase Bushi visiidi ajal ja nüüd mõned päevad enne Süüria operatsiooni....
nii on15. aprill 2018, 13:40
tegelikult sõna tolk ongi lühend sõnast tolgus. eriti illustreerivale isendile pannakse see perenimeks.
kui on paha tuju ...15. aprill 2018, 09:38
... ja aru ei saa millest see tuleb, võib seda alati EKRE'ks, Kallaseks, Savisareks nimetada.
Miks see EKRE kohe hammaste vahel?15. aprill 2018, 09:31
Kas nõnda avanevad suured rahakraanid?
Poleks üldsegi kahju,15. aprill 2018, 09:36
kui inimesed, kes omade seas ei taha hakkama saada (ekre vastased), n.ö. välja sureks.
Häda selles, et nad tõmbavad ka ülejäänuid põhja oma uppumisagoonias.
Publik naerab laialt15. aprill 2018, 09:29
Gurukene püüdku enne mõne filmi, mis ka vaadata kannataks, valmis teha, enne kui meedias keksida
Kaido15. aprill 2018, 09:34
Kas publik või ainult sina? See, et sulle tema filmid ei meeldi, ei tähenda, et ta neid rohkem tegema ei peaks.
Eesti Film15. aprill 2018, 09:52
Vähemalt Kormoranide filmi on isegi peaosaline SUUREKS juraks nimetanud
loogiline15. aprill 2018, 09:26
Kas Sa teeksid 15. aprill 2018, 09:25
Reklaame15. aprill 2018, 14:27
Teeks ta rõõmuga nii Trumpile kui Putinile.
lubjakas15. aprill 2018, 09:23
R. Tolk on guru ja Seltsimees Laps on Filmitäht. Kas ei peaks ajakirjandusgurud ise endale selgeks tegema nende sõnade tegeliku tähenduse?
yll15. aprill 2018, 09:20
Tolgusel pole vaja "EESTI" filme teha ja raha kerjata,sest sa ei esinda Maimikuga mitte Eestit
vaid multikutit.Me kõik võiksime midagi teha-toota kui keegi müstiline riik selle turuväliselt kinni maksaks.
Külmeta edasi15. aprill 2018, 09:12
e-maalt15. aprill 2018, 09:10
kas keegi tahab Tolgi reklaame?
tarbijakaitse,15. aprill 2018, 09:40
palun muuda kohustuslikuks reklaamidele nende autorite andmete lisamine
Eedu15. aprill 2018, 09:10
oot oot, et filmiguru? kui keegi hea inimene nüüd aitaks ja tuletaks meelde on see mees oma elus ühe korraliku filmi ka teinud?
juku15. aprill 2018, 09:09
tolgust pole tolku sest on tolgus
jajah15. aprill 2018, 09:04
žiirikul pole probleem nt. 100 00 eurot taga taskust võtta ja reklaam tuleb nagu nalja.
15. aprill 2018, 09:03
Sa ise oled ka kogu eesti rahva silmis lootusetult OUT persoon!
Ma...15. aprill 2018, 09:02
...ei vaata kunagi selle "guru" reklaame ja filme.Kui EKRE saab enamuseks,küll siis see nolk räägib teist juttu.
15. aprill 2018, 08:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
15. aprill 2018, 09:22
kellele neid õelaid tigedikke vaja on?
aga15. aprill 2018, 14:43
mis see ekre rahvuse säilitamisse puutub? nende demagoogiline populistlik rahvuslik natsimula läheb vaid rumalale pööblile peale.
ma ei teeks neile ka reklaami,15. aprill 2018, 08:53
kelle isad hävituspataljonis olnud.
??15. aprill 2018, 08:52
EKRE on väljas Eesti rahva/rahvuse eest, mis tänases rändavas maailmas võib kaduda.
See siis tähendab ei vääri filmis ülerõhutamist?
söör fon krat 15. aprill 2018, 13:19
Ära valeta ekre troll
Vladimir15. aprill 2018, 08:52
...ei maksa laiutada, kui kõht tühi või võlad kaelas, küll siis teed kasvõi zhirinovskile😁.kõvad mehed kõik!
15. aprill 2018, 00:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Olen sinuga ühel arvamusel15. aprill 2018, 08:55
See on täiesti tõsi asi sul .Jah praegused filmid on täielik utoopiline jama ja kõigis filmides on enamvähem ühed ja sammad tegelased
Tsensuur15. aprill 2018, 11:26
on korraliku puhastuse teinud, paljud kommid on läinud.Ainult liberasstid saavad öelda mida tahavad läbi taskumeedia.
söör fon krat 15. aprill 2018, 13:19
Ekre ei kõlba isegi kassi saba alla
Kelle15. aprill 2018, 16:13
tõde, sotsi tõde või. Lubage naerda, tolkam poeb, et saada rahastust, piinlik.