reketi uus muusikavideoFoto: Kuvatõmmis videost
Saund
13. aprill 2018, 14:26

VIDEO | Reket kehastus uues muusikavideos presidendiks, hauakaevajaks ja Marko Reikopiks (5)

Eelmisel nädalal avaldas räppar reket uue loo "Külm ja raske", mille ta pühendas tööinimestele. Nüüd on mees loole meisterdanud ka muusikavideo, kus kehastub muu hulgas presidendiks ja Marko Reikopiks. Mida aga teeb reketi kehastatav Reikop? Muidugi sööb!

"Tervitan kõiki ettevõtjaid, 9-5ni töötajaid ja inimesi, kes veel ei tea, mida oma professionaalsete eludega ette võtta, aga sellest hoolimata unistavad luksuslikust elust. See on muusikaline ood tööinimestele, tänu kellele maakera ringi käibki. Sügav kummardus teile kõigile," iseloomustas artist oma esimest singlit.

Video režissöör on Sander Allikmäe ja operaator Mart Vares. Singli „Külm ja raske“ produtseerisid Sander Mölder ja DJ Sin.

Artisti enda sõnul esindab värske album "Rahu" tema loomingu arengut, soovides endiselt mitte kinni jääda tänapäeva muusika klišeedesse ja igavatesse valemitesse. Albumilt leiab nii huumorit, storytellingut kui ka Reketile omast kirge. Albumi muusikalise suuna eest vastutab suuresti Alexander Sannik, kes on plaadi 14st laulust produtseerinud 9. Lisaks kõlab CD’l veel Otto Suitsu, Sander Mölderi ja DJ Sin’i loomingut. Reketi viimased 2 albumit, "Tuule tee" (2015) ja "Super ei" (2017), kandideerisid Eesti muusikaauhindadel parima hip-hopi albumi preemiale.