DJ Cityflash ja Laura-Ly "Tic Tic" video filmimineFoto: Promomaterjal
Saund
12. aprill 2018, 13:08

GALERII | Piilu kaadri taha! DJ Cityflash ja Laura-Ly esitlevad täna uut muusikavideot

Täna esitlevad DJ Cityflash ja Laura-Ly Uussaar uut lugu „Tic Tic“ ning selle muusikavideot. “Tegelikult sündis lugu juba novembrikuus,” ütles DJ Cityflash kolmapäeval “Reporterile” antud intervjuus.

DJ Cityflash kehastab kolme pika võttepäevaga salvestatud uues muusikavideos nii iseennast, miimi kui ka narri. Enamasti printsessi rollis olev Laura-Ly ärkab uues muusikavideos erinevates imelistes kohtades – muu hulgas ka näiteks tassi sees.

“Ela täiel rinnal ja proovi erinevaid uusi asju. Kui sa tahad südames olla tass, siis proovi see ära,” selgitas naljatades muusikavideo produtsent Katrin Hinrikus uue muusikavideo sõnumit. “Sealt areneski muinasjutuline maailm, kus Laura-Ly satub erinevatesse olukordadesse, nautides kõike seda, mida elul pakkuda on.”

“Meil kõigil on ainult üks elu elada ja me peaksime tegema seda, mida me ise tahame, mitte raiskama enda aega millelegi, millel otseselt su elus tähtsust pole,” rääkis sõnade kaasautor, Pärnu Ülejõe põhikooli üheksandas klassis käiv lauljatar Laura-Ly “Reporterile”.

DJ Cityflashil ja Laura-Lyl on varuks veel kolm lugu, mis lähikuudel avalikkuse ette jõuavad. Ent seniks saab rahvas nautida “Tic Tic`i” ja selle muusikavideot, mille esitlus algab juba täna kell 16 Coca-Cola Plaza A Le Coqi sviidis. Lisaks uuele muusikavideole näeb üritusel ka eelmise hiti "Don't Leave Me" live-etteastet koos tantsijatega.