Julia SamoilovaFoto: Stanislav Moshkov
Üritused
11. aprill 2018, 15:13

Kuulamine omal vastutusel! Kas Venemaa eurolaulik ei oskagi tegelikult laulda? (15)

Möödunud nädalal peeti Moskvas järjekordne Eurovisioni ametlik eelpidu, kus astus üles ka Venemaa tänavune esindaja, ratastoolis lauljatar Julia Samoilova. Internetti on tema esitusest postitatud mitu videot, millest on kuulda, et elusas esituses kõlab naise laulmine kordades halvemini kui stuudios. 

Julia ootab oma Eurovisioni-debüüti juba eelmisest aastast, kui Ukraina keelas tal riiki sisenemise ning nii ei saanud ta eurolaval üles astuda. Seekord Portugalis on tal see võimalus. Küll aga ei kannataks ilmselt inimeste kõrvad välja, kui ta tõesti nii laulaks, nagu juuresolevas klipis.

 

Metro kirjutab, et tegemist oli ilmselt tehniliste probleemidega, sest Julia kohendas pidevalt oma kõrvamonitore ja mikrofoni saatjat. Naine ise ütles asja kohta pühapäeval sõna sekka Instagramis. "Eile oli mul väga raske ja intensiivne päev. Minu sünnipäev oli minu jaoks teisel kohal ja kogu tähelepanu oli Eurovisioni eelpeol. Läksin kohutavalt närvi, rikkusin oma hea tuju, olin kurnatud ja täiesti vormist väljas. See on minu jaoks järjekordne õppetund, et vähem arvamust toob paremad tulemused. Olen tänulik kõigile, kes mind toetavad."

Loo stuudioversiooni saad kuulata siit: