AdeleFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
11. aprill 2018, 14:10

Adele veenis Amy Schumerit abielluma

Briti popmuusikasensatsioonist Adele'ist on kujunenud abielu eestkõneleja – lauljatar lasi end ordineerida, et laulatada oma geisõbrad, ning nagu selgub, on tema käsi mängus ka Amy Schumeri kiirpulmades.

36aastane Ameerika komöödianäitlejanna šokeeris maailma, abielludes veebruaris peakokk Chris Fischeriga. Oli ju nende armusuhe kestnud ainult paar kuud. Nüüd aga paljastab Amy, et otsustavat rolli mängis tema pulmaplaanides Adele, keda ta toona peaaegu ei tundnudki.

"Ööbisin Los Angeleses ühes majas Jennifer Lawrence'i lähedal, kes elab kohe Adele'i kõrval," seletas Schumer. "Nad on hästi head sõbrad ja kuna ma polnud Adele'iga varem kohtunud, hängisime tol nädalal temaga veidike."

Amy jätkas: "Ühel õhtul olime hästi purjus ja rääkisime, et tahame abielluda, ja Adele ütles: "Kuule, ma võin sind paari panna." See tundus lahe. Panime kohe terve plaani paika, no stiilis "teisipäeva pärastlõunal", sest Adele hoolitseb oma lapse eest."

Ent jaanuaris oma lähedase geisõbra Alan Carri laulatuse läbi viinud Adele lõi järgmisel päeval põnnama. "Järgmisel päeval ta ütles: "Kuule, me polegi ju tegelikult sõbrad,"" rääkis Schumer Sirius XMi intervjuus. "Ta vist mõtles, et ta semud saavad pahaseks, kui ta mingeid suvalisi tüüpe laulatama kukub."

 

Yup

A post shared by @ amyschumer on

Kuid Amy ja Chris otsustasid siiski abielluda. "Otsustasime: jah, keda huvitab, teeme ära, nii et pole mingit draamat. Mitte mingit planeerimist."

Omaenda pulmade koha pealt on Adele aga vagusi püsinud. Aastaid spekuleeriti, kas tema ja ta elukaaslane Simon Konecki on oma koosellu ametlikuks teinud. Kindel märk sellest saabus 2017. aastal Grammyde jagamisel, kui viis auhinda võitnud Adele tänas oma abikaasat ja poega.