"Naabrist parem", vannitubade ehitusFoto: TV3
Tele
11. aprill 2018, 13:48

TV3 VIDEO | „Naabrist parem“ täna: vannitubade ehitus paneb kannatuse tugevalt proovile!

Kätte on jõudnud „Naabrist parem“ kolmas episood ning osalejate korterites käib hoolas töö, sest valmis on vaja saada vannitoad. Üks korteriremondi raskemaid katsumusi paneb naabrite kannatlikkuse proovile ja kunagi ei lähe kõik täpselt nii nagu algselt plaanitud.

Saarlased Ardo ja Siret kinkisid oma võidetud plaatimistööd hipsteritele, kes olid naabritest ilmselt kõige keerulisemas olukorras. Hipsterite varasem plaan oli oma vannitoa plaatimisega hakkama saada Youtube’i abiga. Embachi plaatijad teevadnende vannitoas aga kiire ja korraliku töö ning noortele jäid muud viimistlustööd. Helen leiab, et kõige parem tehnika vannitoa plaatimata seinaosa viimistluseks oleks väikese pahtlilabidaga pressitud muster. Selle teostamine võttis aga mitmeid tunde. Seejärel tuleb sein ära värvida, kuid peagi saab selgeks, et esimene valitud värvitoon ei sobi üldse. Õige tulemus saavutatakse alles pärast viiendat katsetust.

Ardo näitab oma plaatimisoskust saarlaste vannitoas ja Siret peab hakkama saama tapeetimisega. Mõlema jaoks on tööd tuttavad, kuid Siretit häirib endiselt tapeetimismängus maha tõmmatud tapeet ning kahtlused oma oskuste suhtes poevad hinge. Tapeedi vannituppa panemine on muidugi üldse huvitav mõte, mida “Naabrist parema” saates varem nähtud ei ole. Alati tüütult põhjalikud saarlased unustavad vannitoa tööhoos hoopis magamise.

Eesti-Soome segapaar Rasmus ja Elina kasutavad oma vannitoas kõige suuremat plaaditud pinda. Nende töö sujub tänu abilistele hästi, kuid tempot tõmbavad maha varustuse probleemid – kõigepealt tuleb mööda linna taga otsida vannitoaplaate, seejärel õiges suuruses plaadilõikurit. Viimasel ööl on Rasmus ametis mööbli ja santehnika paigaldamisega, Elina annab oma parima värvimistööde paranduste tegemisel.

Kõige kavalamal paaril Renatel ja Karelil on abilisi palju. Plaadisheffid aitavad plaatimistöödel, Kareli sõbrad sisustamisel ja vuukimisel. Marmoriimitatsiooniga suured seinaplaadid viivad edasi korteri stiiliplaani, hallile on mõeldud lisaefekti andma roosad detailid. Ainus, mis jääbki paigaldamata, on peegel. Viimasel ööl enne hindamist jääb Brandon haigeks, Renate jääb temaga koju ning Karelil tuleb vannitoale lõplike kujundusdetailide lisamiseks proovida ise üldpilti naiseliku pilgu läbi näha.