Brad PittFoto: AFP
Inimesed
11. aprill 2018, 13:32

Brad Pitt on kauni arhitektuurigeeniusega läbi käinud juba pool aastat? (2)

Eelmisel nädalal levis uudis, et Angelina Jolie'st lahutanud Brad Pitt kohtub kauni Iisraeli päritolu arhitektiga. Nüüd selgub, et paarike on salamisi läbi käinud juba pool aastat.

Ajakirja People teatel tutvus arhitektuurifännina tuntud Pitt (54) 42aastase Neri Oxmaniga Massachusettsi tehnoloogiainstituudis (MIT) oma isikliku arhitektuuriprojekti raames. Kõrgkoolis õppejõuna tegutsevat Nerit, kes paistab silma innovatiivsete kompositsioonide poolest, oli Bradile koostööpartneriks soovitatud. 

 

A post shared by @mamucharuiz on

New York Post nimetas Pitti ja Oxmani läbikäimist tööalaseks sõprussuhteks, kuid sellel on kindlasti ka romantilist potentsiaali: neid seob ühine huvi disaini ja arhitektuuri vastu ning Brad olevat vägagi huvitatud tihedamast suhtlusest. "Neri on lummav," kinnitab lehe allikas. 

Kuid Briti kõmuleht Daily Mail paljastab, et Pitti ja Oxmani suhe paistab ulatuvat juba eelmisse sügisesse - Hollywoodi staar poseerib 28. novembril klõpsatud fotol Neri meedialaboris tema kõrval. Us Weekly allikas omalt poolt kinnitab, et suhe on algusest peale romantiline olnud. "Brad on Neri järele täiesti hull!"