Anne VeskiFoto: Teet Malsroos
Saund
11. aprill 2018, 12:14

Retrobesti esinejate hulka lisandusid Paradisio ja sel aastal lavajuubelit tähistav Anne Veski

 Sel suvel juba kolmandat korda toimuv Retrobest alapealkirjaga Suvepuhkus toob kauni Pühajärve kaldale retropidude armastatud artistid. Juba niigi kirevasse nimekirja lisandus veel kaks suurepärast esinejat – Paradisio ja Anne Veski.

Popdiiva Anne Veski tähistab sel aastal oma 40. lava-aastat. Selle jooksul on ta tuuritanud mööda maailma ja kogunud suurel hulgal fänne. Austajate arv on Anne Veski karjääri jooksul vaid kasvanud ja seda tõestab ka Kantar Emori uuring, mille kohaselt on Anne Veski Eesti suurim staar. Lauljatari täispikk juubelikontsert toimub detsembris Tallinnas, kuid eelsoojenduse saab teha juba juuni lõpus Pühajärvel. Retrobestil tuleb Anne Veski lavale eri-show'ga “Anne Veski show”.

 

Teiseks uueks tulijaks Retrobestile on 1990. Belgia menubänd Paradisio. Popgrupi hittlooks on vägagi suvine “Bailando”, mis vallutas omal ajal maailma ja on populaarne tänaseni. Lugu müüs üle viie miljoni koopia ja jõudis muusikaedetabelite tippu pea kogu Euroopas. Paradisio toob endaga kaasa mõnusa suvefiilingu ja kuumad tantsurütmid.

 

Retrobest “Suvepuhkus” toimub 29. ja 30. juuni Otepääl looduskauni Pühajärve ääres. Sel aastal on saabujate seas igavesti noor Alphaville, C.C. Catch, Baccara, E-Rotic, The Gibson Brothers, Nexus, Kuldne Trio, Black Velvet, Mr Happyman ja Karavan.

See on planeet Eesti parim stiilipidu, seega hakkake juba mõtlema riietuse ja aksessuaaride peale; pühkige oma neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse.